Paras tapa kytkeä!

221-sarja: Uusi 6 mm²/10 AWG liitin

Nosta vipua, työnnä johdin sisään ja paina vipu takaisin alas - kytkentä on valmis. WAGO 221-sarjan rasialiittimillä liität helposti, nopeasti ja turvallisesti jäykkiä, hienosäikeisiä ja säikeisiä johtimia aina 0.14:sta 6 mm²:iin saakka (24–10 AWG).

› Tilaa ilmainen mallisi

Paras tapa kytkeä!

221-sarja: Uusi 6 mm²/10 AWG liitin

Nosta vipua, työnnä johdin sisään ja paina vipu takaisin alas - kytkentä on valmis. WAGO 221-sarjan rasialiittimillä liität helposti, nopeasti ja turvallisesti jäykkiä, hienosäikeisiä ja säikeisiä johtimia aina 0.14:sta 6 mm²:iin saakka (24–10 AWG).

› Tilaa ilmainen mallisi

221 Sarjan Rasialiittimet kaikille johdintyypeille poikkipinta-alaltaan 0.14:stä 6 mm²:iin (24–10 AWG)

  • Johtimien 0.14:sta 6 mm²:iin (24–10 AWG) helppo liitäntä
  • Kytke jäykkiä, säikeisiä ja monisäikeisiä johtimia
  • Säästää asentajien ja valmistajien aikaa
  • Kytke nopeasti suurempi tehoisia laitteita
  • Kytke turvallisesti pidempiä kaapeleita suuremmalla johdin poikkipinnalla
  • Nosta vipu, työnnä johdin sisään ja paina vipu takaisin alas

221-sarjan lyömättömät edut

Kaikille johdintyypeille

Testiaukot

Helppokäyttöisyys

Kaksi vaihtoehtoa kaikille johdintyypeille

Kytke kaikkia johdintyyppejä eri poikki-pinta-aloin nopeasti ja helposti 2-, 3- ja 5-napaisilla liittimillä. Alkuperäinen versio sopii kaikille johdintyypeille 24:stä 12 AWG:een, hienosäikeisille 0.14:sta 4 mm²:iin ja jäykille ja säikeisille johtimille 0.2:sta 4 mm²:iin. 6 mm²:in (10 AWG) malli sopii kaikille johdintyypeille 0.5:stä 6 mm²:iin (20–10 AWG).

Kaksi testiaukkoa

221-sarjan liittimien testaaminen onnistuu molemmin puolisesti, jopa kytkettynä. Liittimissä on kaksi testiaukkoa: toinen johtimen sisäänmenoaukkojen puolella ja toinen vastapäätä. Nämä helposti hyödynnettävät testiaukot mahdollistavat helpon ja mukavana testaamisen - jopa asennettuna hyvin erilaisiin sovelluksiin. Aukot ovat sopivat myös standardimittareiden mittapäille.

Erittäin helppokäyttöinen

WAGOn rasialiittimet ovat helposti ja nopeasti avattavia. 221-sarjan vivun avaaminen onnistuu vähemmällä voimalla ja mahdollistaa nopean, työkaluvapaan kytkennän.

Liittimen kyljissä olevat hiukan ulkonevat reunukset estävät liittimen luiskahtamisen kädestä ja siten helpottavat liittimen käsittelyä asennusvaiheessa.

WAGO 221 – Paras tapa kytkeä!

221-sarjan käyttöesimerkkejä

Vipu-Wagot nyt myös sähkökaappeihin

221-sarjan liittimiin on saatavilla 2-, 3- ja 5-napaisille liittimille sopivat adapterit. Asennuksen voi tehdä joko vaaka- tai pystysuoraan. Adapteri liitetään yksinkertaisesti napsauttamalla kiinni DIN-kiskoon tai kiinnittämällä ruuvilla pehmeisiin alustoihin. Joustavat kiinnityskynnet helpottavat sekä liittimen asettamista adapteriin että poistamista adapterista.

Huolellisen muotoilun ansiosta uusi adapteri on yhtä helppo käyttää kuin 221-sarjan liitin. Adapteri voidaan asettaa kiskoon helposti ja poistaa kiskosta joko ennen kytkemistä tai sen jälkeen. Adapteriin kiinnitetyn liittimen testiaukot ovat aina näkyvillä ja käytettävissä, kuten voimassaolevat VDE-standarditkin edellyttävät. Lisäksi adapterissa olevat liittimet on mahdollista merkitä itseki innittyvällä merkintänauhalla.

Käyttämällä tätä kiinnikettä saat asennuksesta kiinteän ja hyväksytyn.

221-sarjan tuotteet

Tilaa ilmainen mallipussisi tästä!

Täytä seuraava lomake:

Onko sinulla kysyttävää?
Soita:
+358 / 9 / 77 44 060

› Yhteystiedot