Select language

Nieuws
WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR: twaalf nieuwe extreme mogelijkheden

WAGO breidt het XTR-portfolio met twaalf nieuwe I/O-modules uit. XTR: achter deze drie letters gaat het I/O-systeem voor extreme toepassingen met zeer strenge eisen aan tril- en spanningsvastheid, temperatuurbestendigheid én EMC-bestendigheid schuil. De twaalf nieuwe modules worden dan ook met name toegepast in schakelkasten en systeemverdelers van outdoor-applicaties, mobiele systemen zoals trams en treinen alsook in installaties voor duurzame energie en procestechniek.

Door de uitbreiding van het I/O-SYSTEM 750 XTR met twaalf nieuwe modules wordt de functionaliteit met nieuwe analoge en digitale in- en uitgangen, functie- en technologiemodules, de CAN-communicatie én de voedings- en segmentmodules aanzienlijk vergroot. Alle nieuwe modules van het XTR-assortiment zijn ontwikkeld om ook onder extreme omstandigheden betrouwbaar, veilig en langdurig te functioneren.

Uw voordelen:

  • Nieuwe mogelijkheden voor de meest uiteenlopende applicaties – bijvoorbeeld door het gebruik van functiemodules zoals counter, SSI-transmitter, incrementele encoder, CAN-gateway en voeding met zekeringhouder.

  • Compatibel met de eisen van de spoorwegtechniek.

  • Systematische bedrading met een maximale aansluitdoorsnede van 2,5 mm2.

Als het erop aankomt

De twaalf nieuwe modules vormen een perfecte aanvulling op het WAGO- I/O-SYSTEM 750 XTR. Dit systeem kan in een uitgebreid temperatuurbereik van -40 tot +70 graden Celsius zonder extra klimaatregeling toegepast worden. De trillingsbestendigheid weet acceleratiekrachten tot 5g het hoofd te bieden. De spanningsvastheid en de EMC-bestendigheid zijn zelfs geschikt voor het gebruik in middenspanningssystemen.

In een oogopslag

  • eXTReem temperatuurbestendig (van -40 °C tot +70 °C)
  • eXTReem spanningsvast (tot 5 kV)
  • eXTReem trillingsbestendig tot 5g acceleratie

Productadvies van WAGO:
Graag beantwoorden wij uw vragen.

Andere serviceaanbiedingen:

Productoverzicht