Taal selecteren
kundenservice_kundenservicemanagement_gettyimages-559556763_2000x1125_2.jpg

Optimalisering van het inkoopproces

Op het juiste moment op de juiste plek

Wij optimaliseren - voor u

Optimalisering van het inkoopproces bij WAGO

Wij optimaliseren - voor u

Met efficiënte en predictieve logistieke processen en bestelprocessen helpen wij u uw werk met ons én met uw klanten succesvol vorm te geven. Optimaliseringspotentieel herkennen, kosten verlagen en snel reageren op veranderingen: daar draait het immers om.

Bestelprocessen

Samen met u werken wij aan de optimalisering van bestelhoeveelheden en -ritmes. Op deze wijze vinden wij de leveringsfrequentie en de leveringshoeveelheden die bij u passen.

MM-4300_Icon_Ordering Process_2000x1125.jpg
Bestelling

Logistieke processen

Geoptimaliseerde logistiek betekent voor ons dat uw bestellingen op uw behoeften afgestemd en dus in de juiste hoeveelheden, verpakking en markering op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden.

MM-4300_Icon_Logistic Process_2000x1125.jpg
Logistiek

Customer Service Management

Klanten niet alleen bevoorraden, maar terzijde staan, dat is onze filosofie. Profiteer van onze services en diensten op het gebied van bestelprocessen en logistieke processen én van de toegevoegde waarde. Neem hiervoor a.u.b. contact op met ons

Customer Service Management:

Tel.: +49 (571) 887-77444

E-mail: customerservicemanagement@wago.com

De belangrijkste informatie over ons Customer Service Management vindt u in onze flyer.

Uw voordelen door onze optimalisering

  • Herkennen van besparingspotentieel: door permanente verbeteringen en innovatieve oplossingen creëren wij efficiënte inkoopprocessen - voor u.
  • Persoonlijke ondersteuning: de knowhow van onze experts zorgt ervoor dat u altijd op competente contactpersonen kunt vertrouwen.
  • Fouten verminderen: met effectieve maatregelen door geautomatiseerde processen weten wij zwakke punten in sterke punten om te zetten.
  • Full service: wij werken integraal samen om u een optimale performance te kunnen bieden.