Taal selecteren

Certificaten en vergunningen bij WAGO

Documentatie voor uw vereisten

Een hoge kwaliteitsstandaard is voor ons vanzelfsprekend. Niet alleen dat WAGO gekwalificeerd is volgens de hoogste kwaliteitsnormen; onze volledige productportfolio is ook vervaardigd en goedgekeurd volgens strikte specificaties.

Bedrijfscertificaten

U wilt uzelf overtuigen van een voortdurende verbetering van ons bedrijf? Hier hebben we al onze bedrijfscertificaten voor u op een rij gezet.

unternehmen_nachhaltigkeit_zertifikate_key-visual_2000x1500.jpg

Productgerelateerde certificaten

U heeft informatie nodig over certificering en goedkeuring van onze producten? We hebben deze hier beschikbaar gesteld om te downloaden.

kundenservice_produktbezogene_zertifikate_2000x2000.jpg

Richtlijnen en voorschriften

Als u meer wilt weten over technische informatie aangaande onze producten, bekijk dan onze voorschriften en richtlijnen.

kontakt_support_ce-kennzeichnung_2000x2000.jpg

Laboratoriumtests

Om de best mogelijke kwaliteit van onze producten te garanderen, testen we ze in ons geaccrediteerde laboratorium in overeenstemming met nationale en internationale normen.

unternehmen_laborpruefungen_labortest_feuer_2_2000x1500.jpg

Vrijstellingsverklaring

Met de wetgeving voor het aan banden leggen van illegale tewerkstelling in de bouwsector, gecodificeerd in § 48 tot 48 d, al. 1 EStG (Duitse wet inkomstenbelasting), zijn alle ondernemers die bouwwerkzaamheden verrichten, verplicht om hun opdrachtgevers een verklaring van vrijstelling van het bevoegde belastingkantoor te overhandigen, aangezien de werkzaamheden anders globaal worden belast met een aftrek van 15 %.

kundenservice_freistellungsbescheinigung_1_2000x2000.jpg
Downloads

Catalogi

Ook zonder internetverbinding alles bij de hand: download onze catalogi om te allen tijde echt alle belangrijke informatie bij de hand te hebben.

WAGO6369_23-elektronische-kataloge_2000x1500.jpg
Producten

smartDATA

Processen optimaliseren en koppelen Met WAGO-smartDATA maakt u uw productie intelligenter en benut u het potentieel van Industry 4.0.

digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_gettyimages-482172147_2000x1500.jpg