Taal selecteren
MM-22076_new_website_page_EPLAN_Partner_Page_Logo_EPLAN_2000x2000.jpg

EPLAN en WAGO

Digitale engineering the easy way!

Plan uw schakelkast samen met WAGO en EPLAN! Profiteer van onze jarenlange ervaring en een uitstekende samenwerking. Zowel in menselijk als in technisch opzicht beschikken we over goede connecties. Uit eigen ervaring weten we wat voor u als EPLAN-gebruiker echt belangrijk is.

Vertrouw op de sublieme kwaliteit van de producten van WAGO en profiteer van consistente gegevens, tools en services voor uw digitale engineering met EPLAN.

EPLAN Partner Network

Wij maken deel uit van het EPLAN Partner Network – een netwerk van grote en kleine partners uit verschillende sectoren en bedrijfstakken met één gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van efficiënte oplossingen om klanten optimaal bij het engineeringproces te ondersteunen. Dankzij onze samenwerking met EPLAN kunnen wij systematisch, eenvoudig en snel vormgeven aan uw digitale engineering – en de projecteringsomvang aanzienlijk beperken.

Waar vindt u onze gegevens?
U vindt onze productgegevens voor uw project daar waar het u het beste uitkomt:

  • Via onze productpagina onder downloads/CAE-gegevens
  • In het "EPLAN Data Portal" – in uw browser of uw EPLAN-installatie

In het "EPLAN Data Portal" vindt u meer dan 11.000 producten van WAGO. U heeft nog niet gevonden waarnaar u zocht? Stuur ons dan een berichtje.

De Smart Designer configurator van WAGO

Programmering en configuratie met de engineering-software e!COCKPIT

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: