Taal selecteren

Overzicht

smartDATA

Digitale engineering voor een verhoging van de efficiëntie

1
2

Documentatie

Bespaar tijd en voorkom fouten bij het opstellen van de documentatie voor de schakelkast – geautomatiseerd met Smart Designer. Profiteer van alle relevante product- en procesgegevens die voor een normconforme documentatie vereist zijn.

3

Markering

De markering van schakelkasten is eenvoudig met de WAGO Smart Printer thermotransferprinter. Afhankelijk van uw werkwijze kunt u de markeringen direct vanuit verschillende systemen afdrukken.

4

Levering

Ontvang compleet gemonteerde rails of losse producten: WAGO levert de geselecteerde componenten volledig naar uw wensen.

5
6

CAE

Maak gebruik van uw vertrouwde CAE-tool voor de elektrische planning: WAGO biedt interfaces voor diverse CAE-tools (bijv. EPLAN, E3, WS CAD, Engineering Base).

Engineeringprocessen

Overzicht van onze diensten

Plannen met CAE-software

Plan uw projecten met de CAE-software of in WAGO-e!COCKPIT. Uw gegevens worden rechtstreeks in de onlineproductconfigurator smartDESIGNER overgenomen.

elektrische Planung_CAE_800x800.jpg

De Smart Designer configurator van WAGO

smartdesigner_2000x1125px_2.jpg

3. Constructie (CAD)

WAGO biedt een uitgebreid productportfolio met onderdelen van WAGO die als download beschikbaar zijn. De CAD-productgegevens van WAGO worden van hieruit snel en gemakkelijk in de constructie van de klant overgenomen. Of het nu gaat om 2D- of 3D-gegevens, in een neutraal of in CAD-formaat van de gebruiker - het onlineportaal voldoet aan deze vereisten.

4. Markering

Met perfect op elkaar afgestemde hard- en software biedt WAGO performante en individuele markeringsoplossingen.
Voor alle markeringstaken in de schakelkast biedt WAGO de thermotransferprinter Smart Printer: afhankelijk van de werkwijze heeft u de mogelijkheid om markeringen vanuit verschillende systemen af te drukken.

beschriftung_buehne_2000x1125.jpg

5. Classificatie

WAGO ondersteunt uw digitale bedrijfsprocessen met technische en commerciële artikelgegevens die machineleesbaar en systeemcompatibel zijn. De basis wordt gevormd door normen als eCl@ss (Basic/Advanced) of ETIM.

Klassifizierung._2000x1125.jpg

Gegevens, softwaretools en interfaces

Bordenbouwers worden uitgedaagd om hun werkprocessen voortdurend te optimaliseren en tegelijkertijd te voldoen aan de toenemende vraag naar steeds meer netwerk- en geïntegreerde systemen. De concurrentiekracht van de bordenbouwer is naast zijn deskundige competentie vooral afhankelijk van de efficiëntie van het productieproces - en dat bestaat grotendeels uit bedradingstaken. WAGO biedt innovatieve oplossingen die de gebruiker vanaf de planning en projectering over de productie tot en met de controle en inbedrijfstelling ondersteunen. In de video kunt u zien hoe.

WAGO biedt innovatieve oplossingen die de gebruiker vanaf de planning en projectering over de productie tot en met de controle en inbedrijfstelling ondersteunen.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: