Taal selecteren

Thema's
Onze drijfveer: waar we voor staan

Gegevens- en energiestromen maken deel uit van de infrastructuur van de digitale wereld. WAGO-producten claimen, de werking van deze basisvereiste op lange termijn te garanderen.

We hebben onszelf altijd beschouwd als een betrouwbare partner voor de industrie en zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die we hebben als toonaangevende leverancier op het gebied van aansluit- en automatiseringstechnologie. We gaan deze uitdaging aan met passie en engagement en beschouwen het als onderdeel van onze ondernemersvisie en -missie.

Visie en missie

  • Wij zijn een betrouwbare partner van de industrie.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid.
  • We bieden onze uitdagingen het hoofd.
  • We creëren de juiste verbindingen.

Wat ons motiveert

Onze visie: „WAGO is the backbone of a smart connected world"

We streven ernaar om de essentiële en even betrouwbare partner te zijn, waar iedereen op kan vertrouwen. Om dit doel te bereiken, engageren we ons elke dag en doen we ons uiterste best.

Onze missie: „Empower connections!“

We richten ons denken en handelen op wat we het beste kunnen: we creëren de juiste verbindingen en zorgen voor hun betrouwbaarheid op lange termijn. Het resultaat is een stabiele en flexibele basis waarop innovaties en samenwerkingsverbanden ontstaan en groeien - voor vandaag en morgen - voor onszelf - en voor degenen die ons als partner kiezen.

Inspiratie voor u

Dat onderscheidt ons:

Onze houding

Waarden en cultuur

Als een verantwoordelijk familiebedrijf zijn we altijd toegewijd aan het welzijn van alle betrokkenen - of het nu voor werknemers, klanten of leveranciers is. Dit principe is diep geworteld in onze cultuur en beïnvloedt alle activiteitengebieden.

unternehmen_wago_haltung_gettyimages-466379688_2000x1500.jpg
Onze verantwoordelijkheid

Beter voor allen

We implementeren duurzaamheid op alle niveaus en zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van medewerkers, partners, het milieu en de samenleving.

unternehmen_wago_c1_blaetter_nachhaltigkeit_2000x1500.jpg

WAGO als onderneming

Kwaliteit en verantwoordelijkheid

Kwaliteitsnormen

Onze klemmen laten niet los

Onze onderhoudsvrije klemmen bieden u het hoogste kwaliteitsniveau. Omdat onze eisen veel verder gaan dan de normatieve standaarden - en dat niet alleen bij onze producten.

unternehmen_qualitaet_gespraech_meeting_2000x1500.jpg
Management team

Vooruitziendheid en nabijheid

Beslissingen nemen, houding tonen en het pad naar een succesvolle toekomst bepalen - ons management neemt verantwoordelijkheid met hart en ziel.

Aanbevelingen om verder te lezen

Wij vormen de digitale toekomst

Carrière

Carrière

Bij WAGO staat de mens centraal: dit bewijzen de talrijke onderscheidingen die WAGO als werkgever in ontvangst heeft mogen nemen. We bieden verschillende instap- en carrièremogelijkheden.

karriere_verwaltung_zentrale_jana_han_voth_2000x1500.jpg
Carrière
Digitalisering

Digitalisering

Geen enkel bedrijf kan ontkomen aan de digitale transformatie. Des te belangrijker is het dan ook om de digitalisering doelgericht en in eigen tempo in uw bedrijf te implementeren. WAGO ondersteunt u daarbij met knowhow, tools en oplossingen, maar ook met een grote passie.

digitalisierung_prozessanlage_vernetzung_industrie-4-0_2000x1500.jpg
Digitalisering