Taal selecteren

Thema's
Onze drijfveer: waar we voor staan

Gegevens- en energiestromen maken deel uit van de infrastructuur van de digitale wereld. WAGO-producten claimen, de werking van deze basisvereiste op lange termijn te garanderen.

We hebben onszelf altijd beschouwd als een betrouwbare partner voor de industrie en zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die we hebben als toonaangevende leverancier op het gebied van aansluit- en automatiseringstechnologie. We gaan deze uitdaging aan met passie en engagement en beschouwen het als onderdeel van onze ondernemersvisie en -missie.

Visie en missie

  • Wij zijn een betrouwbare partner van de industrie.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid.
  • We bieden onze uitdagingen het hoofd.
  • We creëren de juiste verbindingen.

Wat ons motiveert

Onze visie: „WAGO is the backbone of a smart connected world"

We streven ernaar om de essentiële en even betrouwbare partner te zijn, waar iedereen op kan vertrouwen. Om dit doel te bereiken, engageren we ons elke dag en doen we ons uiterste best.

Onze missie: „Empower connections!“

We richten ons denken en handelen op wat we het beste kunnen: we creëren de juiste verbindingen en zorgen voor hun betrouwbaarheid op lange termijn. Het resultaat is een stabiele en flexibele basis waarop innovaties en samenwerkingsverbanden ontstaan en groeien - voor vandaag en morgen - voor onszelf - en voor degenen die ons als partner kiezen.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: