Taal selecteren

Praktische tips 22 februari 2019
WINSTA®-toepassingen in gebouwen: applicaties die perfect zijn aangesloten

Het WAGO WINSTA®-connectorsysteem, bestaande uit verschillende families, heeft een bijzonder breed productportfolio om te voldoen aan alle vereisten van moderne gebouwen voor energievoorziening en signaaloverdracht. Individuele componenten zoals stekkers, connectoren, verdelers, geprefabriceerde leidingen en verdeeldozen met plug-in-uitgangen helpen u bij de snelle en eenvoudige elektrificatie van de toestellen in uw applicatie. Bovendien kunnen verschillende circuits met behulp van de families WINSTA® MINI special en MIDI special zowel mechanisch als visueel duidelijk gescheiden worden. Zo kunnen ook bussignalen stekkerbaar worden verdeeld.

Toepassing in borstweringskanalen

  • De energiedistributie van de voeding naar een 230V-net wordt gerealiseerd via een geprefabriceerde WINSTA®-verdeeldoos.
  • De inplugbare uitgaande verbindingen worden via geprefabriceerde verbindingskabels op de kanaalaansluitingen met geïntegreerde WINSTA®-stekkers of -connectoren in het borstweringskanaal geleid.

Onderdelenlijst voor een elektrische voeding in borstwering kanalen (400V-voeding):

Producten

WINSTA® voor de gebouwinstallatie

Voor een snelle, foutloze en onderhoudsvrije installatie: WINSTA®-oplossingen zijn meer dan alleen een product - de specialisten van WAGO ondersteunen u graag bij de planning.

winsta-gesamt_2000x1125px.jpg

Aanbevelingen om verder te lezen

Meer uit het bereik gebouwtechniek

Gebouwinstallatie

Optimale verbindingstechniek voor elektrische leidingen

Praktische tips voor installateurs: snelle, veilige en onderhoudsvrije oplossingen die uw dagelijkse leven gemakkelijker maken.

building_zielgruppen_techniker_sicherheitskleidung_schaltschrank_istock_91679163_2000x2000.jpg