Taal selecteren

Thema's
Onze houding

Als familiebedrijf zetten wij ons in voor waarden als betrouwbaarheid, dynamiek, oplossingsgerichtheid, empathie en duurzaamheid.

Deze gemeenschappelijke visie op waarden heeft geleid tot een bedrijfscultuur die vorm geeft aan onze samenwerking en onze interactie. Zo kunnen we ons potentieel - ten behoeve van onze medewerkers en partners - voor het bedrijf, onze omgeving en de maatschappij volledig ontwikkelen.

Waarden en cultuur

  • Wij zijn een verantwoordelijk familiebedrijf.
  • Onze bedrijfscultuur stelt ons in staat ons potentieel te ontwikkelen.
  • Wij zijn partners voor medewerkers, klanten en leveranciers.
  • Wij staan voor hoge technische competentie, dynamiek en individuele en innovatieve oplossingen

Wat ons vormt

Samen meer bereiken

We vertrouwen op samenwerking op basis van partnerschap. Dat is wat we van onszelf en onze medewerkers verwachten, en zo benaderen we klanten en partners in onze samenwerking. We houden ons aan ons woord en communiceren altijd open en eerlijk. Intern vormen we een hecht team en stellen we onze medewerkers centraal. Wij weten de uiteenlopende competenties op waarde te schatten en zoeken constructief naar de beste oplossing. Daarbij focussen we ons op de behoeften van de markten en onze klanten. Immers, alleen als we deze eisen kennen en begrijpen, kunnen we succesvol samenwerken.

De WAGO-methode

Onze hoge technische expertise garandeert partners dat ze altijd een expert aan hun zijde hebben. Met toewijding en inspiratie ontwikkelen wij oplossingen die verrassend eenvoudig zijn en tijd en geld besparen. Daarbij besteden we altijd aandacht aan de hoogste kwaliteit, zodat onze producten evenzeer gekenmerkt worden door maximale betrouwbaarheid en levensduur. Met nieuwe technologieën optimaliseren we onze productieprocessen om te blijven ontwikkelen en innovaties op de markt te brengen - voor de beste combinatie van bestaande kwaliteit en vernieuwing.

Voor vandaag en morgen

Ons succes is gebaseerd op dynamiek en het vermogen om individuele en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Daarom pakken we de uitdagingen van de toekomst in een vroeg stadium aan. Wij reageren snel, flexibel en creatief - met name op de wensen van onze klanten en op de wisselende marktomstandigheden. Daarbij staat duurzaam en verantwoord handelen bij ons hoog in het vaandel.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: