WAGO heeft eigen kwaliteitsstandaarden ontwikkeld, die aanzienlijk verder reiken dan de gestandaardiseerde vereisten.

">
Taal selecteren

Thema's
Kwaliteit uit ervaring

WAGO heeft eigen kwaliteitsstandaarden ontwikkeld, die aanzienlijk verder reiken dan de gestandaardiseerde vereisten.

Onze producten voldoen aan alle noodzakelijke criteria voor complexe taken. Classificatiebedrijven zoals LR, DNVGL, ABS, BV, KR, NK, KR, RINA of PRS hebben dit gecertificeerd voor de hoogste milieucategorieën (categorie D, EMC1).

Onze standaarden:

  • Onze kwaliteitsnormen reiken verder dan de gestandardiseerde vereisten.
  • Internationaal erkende certificaten
  • Hoogste milieucategorieën

Getest - met zekerheid

Als wereldmarktleider en uitvinder van schroefloze verbindingstechnologie, bieden we niet alleen het grootste gamma rijgklemmen met veerklemtechnologie, maar kunnen we op basis van onze jarenlange ervaring ook zeggen, dat onze onderhoudsvrije klemmen ook na 35 jaar niet los zullen laten. Wij beloven niet alleen dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - wij kunnen het eveneens bewijzen met onze internationaal erkende certificaten. WAGO voldoet onder andere aan de vereisten van de normen DIN ISO 9001, ISO 14001 en IRIS alsook aan de vereiste maritieme keuringen. Hiervoor moeten alle producten van WAGO uitgebreid getest en intensief gecontroleerd worden. Automatiseringscomponenten worden bijvoorbeeld in ons eigen EMC-laboratorium op elektromagnetische compatibiliteit getest. Pas als onze producten de talrijke controles en tests succesvol doorstaan hebben en aan de hoge kwaliteitsnormen voldoen, zijn de producten goed genoeg voor onze klanten.

Inspiratie voor u

Onze prestaties in detail

Certificaten

Beproefde kwaliteit

WAGO zet hoge standaarden. Ons milieumanagementsysteem is ISO 14001 gecertificeerd - bovendien zijn een groot aantal van onze producten en activiteiten ook gecertificeerd.

unternehmen_nachhaltigkeit_zertifikate_key-visual_2000x1500.jpg

Laboratoriumtests

Om de best mogelijke kwaliteit van onze producten te garanderen, testen we ze in ons geaccrediteerde laboratorium in overeenstemming met nationale en internationale normen.

unternehmen_laborpruefungen_labortest_feuer_2_2000x1500.jpg

Aanbeveling om verder te lezen

Uw betrouwbare partner

Onze verantwoordelijkheid

Beter voor allen

We implementeren duurzaamheid op alle niveaus en zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van medewerkers, partners, het milieu en de samenleving.

unternehmen_wago_c1_blaetter_nachhaltigkeit_2000x2000.jpg
Spoorwegtechniek

Betrouwbaar op korte en lange afstanden

In de trein, op het spoor, in stations - WAGO-technologie zorgt voor het beste, omdat het een onderhoudsvrije verbinding in het treinverkeer is.

brancheneinstiege_railway_2000x1500.jpg

Aanbevelingen om verder te lezen

Wij vormen de digitale toekomst

Carrière

Carrière

Bij WAGO staat de mens centraal: dit bewijzen de talrijke onderscheidingen die WAGO als werkgever in ontvangst heeft mogen nemen. We bieden verschillende instap- en carrièremogelijkheden.

karriere_verwaltung_zentrale_jana_han_voth_2000x1500.jpg
Carrière
Digitalisering

Digitalisering

Geen enkel bedrijf kan ontkomen aan de digitale transformatie. Des te belangrijker is het dan ook om de digitalisering doelgericht en in eigen tempo in uw bedrijf te implementeren. WAGO ondersteunt u daarbij met knowhow, tools en oplossingen, maar ook met een grote passie.

digitalisierung_prozessanlage_vernetzung_industrie-4-0_2000x1500.jpg
Digitalisering