Taal selecteren
MM-22160  key visual MoS  Ramp up trailer_2000x1125_Stage.jpg

Moments of Success

Het succes van onze klanten is onze drijfveer.

Samen - wereldwijd!

Dagelijks gaan onze klanten de uitdagingen binnen hun sector aan. Ze stellen grenzen in vraag, denken verder na en creëren iets nieuws - en we zijn er trots op om hen bij elke stap te begeleiden - want hun succes is ons succes!

Met de veelzijdige oplossingen en technologieën van WAGO ondersteunen wij onze klanten wereldwijd om hun doelen te realiseren. Daarbij tellen voor ons ook de kleine momenten - de persoonlijke succesbelevingen. Bij het realiseren van projecten staan wij onze klanten bij als partners en helpen hen zo hun individuele succesmomenten te realiseren.

Succesmomenten met WAGO

Onze klanten hebben torenhoge ambities – elke dag, in verschillende branches, over de hele wereld – en wij helpen hen erbij hun succesmomenten te beleven.

Rugendorf, Duitsland

De wereld redden samen met zonne-energie - dat is het geloof van MÜNCH ENERGIE en hun fotovoltaïsche systemen. Wat ooit bedoeld was als een kleine pensioenvoorziening heeft, dankzij het juiste idee op het juiste moment, het bedrijf veranderd in een van de grootste gedecentraliseerde energieleveranciers van Duitsland. MÜNCH ENERGIE vertrouwt op de technologie van WAGO om het feed-in management van de gehele fotovoltaïsche installatie betrouwbaar te regelen en tegelijkertijd te kunnen profiteren van open interfaces.

Houston (TX), Verenigde Staten

Het veiliger maken van de diepboringsindustrie en tegelijkertijd het beschermen van mensenlevens is een grote bron van motivatie voor "National Oilwell Varco". Als ontwerper en fabrikant van apparatuur voor olie- en gasboringen willen zij gebruik maken van geautomatiseerde en op afstand bediende apparatuur om ongelukken te voorkomen en werkplekken ergonomischer te maken. NOV vertrouwt op de technologie van WAGO omdat er bijzonder robuuste en 100% betrouwbare componenten nodig zijn.

Effelsberg, Duitsland

De uitgestrektheid van de ruimte met al zijn verschillende hemellichamen doorgronden, is reeds lang een van de grote vragen van de mensheid. Tegenwoordig brengen hoogtechnologische installaties zoals de radiotelescoop Effelsberg ons dichter bij de geheimen van het universum dan ooit tevoren. Om de gigantische telescoop te kunnen besturen, werd hij uitgerust met meer dan 100 motoren en WAGO-technologie, wat hem tot een van de modernste in zijn soort maakt.

Québec, Canada

Voor de Canadese LED-experts van Lumenpulse is licht iets ongelofelijk opwindends. Maar de verlichtingssystemen van de toekomst moeten ook snel klaar zijn voor gebruik en eenvoudig te bedienen. Hierbij speelt WAGO een rol: Onze oplossingen zorgen ervoor dat het licht betrouwbaar functioneert en beschikbaar is - zodat ook in de toekomst van spannende momenten kan worden genoten.

Praag, Tsjechië

Geen enkel ander instrument klinkt zo eeuwig als het orgel. Des te belangrijker is de betrouwbare werking van de afzonderlijke componenten en hun lange levensduur. Robert Ponča onderhoudt daarom regelmatig instrumenten met een rijke traditie, zoals het orgel in het Praagse Rudolfinum, om ze voor de toekomst te bewaren. Bij de renovatie van oude instrumenten vertrouwt hij op het betrouwbare I/O-systeem van WAGO - zo kunnen de tradities ook morgen nog in stand worden gehouden.

Freiburg, Duitsland

Ze bestaan - die momenten waarop alle puzzelstukken in elkaar vallen en er uiteindelijk grote dingen ontstaan. Individuele oplossingen van WAGO zorgen voor zulke Perfect Fit-ervaringen. Zo zorgen we ervoor dat ideeën werkelijkheid worden - bijvoorbeeld als je alleen maar een schakelaar hoeft om te draaien om het moment te laten schitteren.

Shenzhen, China

Licht verbindt mensen en creëert netwerken in onze samenleving. Tridonic is een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van communicerende verlichting. In het Chinese technologiecentrum in Shenzhen werkt het Oostenrijkse bedrijf aan de toekomst van "Connected Light Systems". Zij vertrouwen op de besturingstechniek van WAGO, omdat er betrouwbare partners nodig zijn om de wereld te laten schitteren.

Papaflessas, Griekenland

Het gevoel om een bijdrage te leveren aan het schoner maken van de aarde is een onbeschrijfelijke drijfveer. Daarmee - en met ondersteuning van WAGO-technologie - wordt ook de zeer complexe taak van het aansturen van een heel windpark leuk. De ingenieurs in Papaflessas, waar een van de vele windmolenparken in Griekenland wordt gebouwd om het land van groene stroom te voorzien, vertellen ons hierover.

Vinterbro, Noorwegen

Het moeten niet steeds grote projecten zijn. Thomas Sandberg uit Noorwegen heeft een persoonlijke droom vervuld: zijn eigen, volautomatische brouwerij. De schaalbare #WAGO-systemen bieden hem alle mogelijkheden hiertoe en inspireren hem om verder te denken.

Video's

Video's