Taal selecteren
musterservice_tisch_monika-niespodziany_alexander-enker_2000x1125.jpg

Bestel uw samples eenvoudig en snel

Heb je losse samples nodig die je snel wilt samenstellen en snel op je werkplek wilt laten bezorgen? Met onze sampledienst voor commerciële klanten beloven we je: "Eenvoudig besteld, snel geleverd."

Bestellen van samples bij WAGO:

Zo gaat het te werk

In principe volstaan ​​uw naam, bedrijfsgegevens en adres om samples bij WAGO te bestellen. De beschikbare samples zijn eenvoudig te bestellen. Het sample-assortiment wordt voortdurend aangepast aan de behoeften van onze klanten. Neemt u gerust contact met ons op als er een gewenst sample ontbreekt.

1. Sample zoeken

U kunt uw samples vinden met behulp van het artikelnummer via de zoekbalk of via onze productlijsten. Gebruik in de zoek- en productlijsten de filter "Sample" om uw eenvoudig te zoeken. U kunt producten die beschikbaar zijn als samples herkennen aan de link Link "Sample aanvragen" en aan het weergegeven label in de productafbeelding. Dit staat bovenaan de afbeelding voor elk gedefinieerd artikel. Altijd op één plek.

musterservice_screen_pds_auswahl-produkte_2000x1500_2.jpg

2. Sample bestellen

Nadat u de gewenste samples - maximaal 3 stuks per product en maximaal 10 stuks per bestelling - op de sample-lijst heeft geplaatst, hoeft u alleen het aanvraagformulier in te vullen en de aanvraag te verzenden. Het aanvraagformulier invullen is niet nodig voor geregistreerde en ingelogde gebruikers. De gegevens van uw account worden rechtstreeks naar het formulier overgedragen.

musterservice_screen_musterliste_2000x1500.jpg

3. Samples ontvangen

Zodra we uw aanvraag ontvangen, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken. Alle aanvragen die geneuren voor 14 uur worden doorgaans op dezelfde dag verwerkt. Wij garanderen de grootst mogelijke zorg en snelheid zodat u de aangevraagde samples snel kunt ontvangen.

musterservice_paket-zustellung_gettyimages-829535006_2000x1500.jpg

Sample-overzicht: de keuze is aan u

Het volgende productoverzicht leidt u snel en direct naar uw gewenste samples.

Indien uw gewenste product niet als sample is gemarkeerd, kunt u gerust contact opnemen met uw WAGO-contactpersoon.

Printplaataansluiting

Connectoren

buehne_steckverbinder_ad_2000x1500.jpg

Doorvoercomponenten

buehne_gehaeusedurchfuehrung_2000x1500.jpg