Select language

marine_schlepper_seil_2000x2000.jpg

Dekhandling en kranen

In woelige zeeën of in milieuzones – moderne sleepboten moeten steeds grotere schepen veilig naar de bestemming loodsen. Hier geldt 'time is money' in de meest letterlijke betekenis van het woord.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Klepaansturing vanuit het WAGO-I/O-SYSTEM
  • Regelbibliotheek voor CODESYS
  • Parametrering van proportionele kleppen met behulp van WAGO-I/O-CHECK

WAGO in de scheepvaart

Oplossingen voor dekhandling en kranen

Onze oplossingen op het gebied van dekhandling en kranen voldoen aan de verwachtingen op alle oceanen en onder de moeilijkste omstandigheden.

Alle luiken dicht en de lading stevig vastgesjord

Concurrentievoordelen zijn er vooral voor bedrijven die hun prestaties zo goed als "24/7“ kunnen aanbieden. Een hoge mate van automatisering van lieren en andere machines op het dek zorgt voor een maximale bescherming van de zeelieden. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het laden en lossen met kranen en voor overgangssystemen in offshore-windparken of op olieboorplatformen. Een highlight is hier de rechtstreekse aansturing van proportionele kleppen, waardoor kostenintensieve klepversterkers en fabrikantspecifieke oplossingen tot het verleden behoren. De parametrering verhuist naar de automatisering, waar de nodige toolchain ter beschikking staat.

Ons WAGO-I/O-SYSTEM 750 verlegt de norm:

  • door de integratie in redundante of in hoge mate beschikbare ETHERNET-netwerken met SIL-conforme modules of het klassieke I/O-SYSTEM 750
  • dankzij speciale modules voor de directe aansturing van proportionele kleppen en alle andere modules van het assortiment – voor iedere toepassing de meest compacte oplossing!

Onze oplossingen in de praktijk

WAGO heeft op het gebied van dekhandling en kranen al heel wat interessante projecten gerealiseerd. Ontdek hier de meest actuele.

Uw lijst is leeg.

Er zijn helaas geen relevante resultaten voor uw criteria. U kunt uw filtercriteria wijzigen of volledig resetten.

Interview

Our World of Products Has Many Facets

WAGO’s website has been systematically upgraded as part of the implementation of the corporate strategy to better support customers and facilitate their projects. This includes taking the online shop to the next level. Marc Henschke, head of the team responsible for this effort, reveals the work that goes on behind the scenes.

Uw contactpersoon bij WAGO

Market Management Industry Process