Taal selecteren
digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_keyvisual_2000x1125.jpg

WAGO-smartDATA

Gegevens, softwaretools en interfaces

Overzicht

smartDATA

Gegevens, softwaretools en interfaces

WAGO levert de klant (met smartDATA) doorgaans alle gegevens, softwaretools en interfaces die de klant doorheen zijn proces nodig heeft. Processen zijn daarbij de elektrische en mechanische planning alsook de bestelling en vervaardiging van geconfigureerde producten of afzonderlijke producten.

Engineeringprocessen

Van de planning tot de levering biedt WAGO digitale oplossingen voor het optimaliseren van uw engineeringprocessen:

smartdesigner-cae_2000x1125px.jpg

1) Planning

Plan uw projecten in een CAE-software of in de WAGO-e!COCKPIT. Uw gegevens worden rechtstreeks in de onlineproductconfigurator smartDESIGNER overgenomen.

smartdesigner_2000x1125px.jpg

2) Projectering

De productconfigurator smartDESIGNER maakt een echte 3D-projectering mogelijk van de WAGO-producten uit de domeinen van de elektrische verbindings- en automatiseringstechniek – daartoe behoren onder andere TOPJOB®S-rijgklemmen, het WAGO-I/O-SYSTEM 750, printklemmen en SPEEDWAY 767. Naast het geprefabriceerde product ontvangt u alle relevante product- en procesgegevens voor de documentatie.

smartdata_konstruktion_cad_2000x2000_4.jpg

3) Constructie

Op wago.partcommunity.com is een uitgebreid productportfolio met WAGO-onderdelen beschikbaar om te downloaden. De CAD-productgegevens van hier komen snel en gemakkelijk rechtstreeks in de constructie van de klant. Of het nu gaat om 2D- of 3D-gegevens, in een neutraal of in CAD-formaat van de gebruiker - het onlineportaal voldoet aan deze vereisten. Naast de geometrie wordt technische en commerciële informatie overgedragen naar het CAD-doelsysteem of aanvullend naar de toegepaste PLM / ERP-software.

smartdata_bestellen_2000x1125.jpg

4) Bestelling

Profiteer bij de bestelling van geconfigureerde producten van een verlaging van uw voorraadbeheers- en montagekosten in vergelijking met afzonderlijke componenten. Een naadloze procesketen verkort omlooptijden en creëert een hoge kwaliteitsstandaard in het individuele projectbedrijf.

smartdata_artikelanlage_2000x1125.jpg

5) Artikelontwerp

Voor het automatische artikelontwerp worden uit de smartDESIGNER gegevens aan het Product-Life-Cycle-Management-systeem geleverd. Daar wordt het geconfigureerde product aangevuld met extra relevante informatie - bijvoorbeeld classificatiegegevens volgens ETIM of ecl@ss, evenals informatie over het soort en de eenheid van de verpakking. Dit wordt gevolgd door de verdere verwerking van de bestelling door het Enterprise-Resource-Planning-System (ERP).

smartdata_fertigung_lieferung_2000x2000_1.jpg

6) Vervaardiging en levering

De productie is bij WAGO volledig softwareondersteund en transparant van A tot Z - althans voor die medewerkers die inzicht hebben in de bestel- en productieprocessen. Door het monteren en vervaardigen van reële onderdelen/modules op basis van virtuele ontwerpen worden de omlooptijden verkort en wordt een levering binnen de gewenste termijn mogelijk gemaakt.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: