Select language

Thema's
Projectering met smartDESIGNER

De productconfigurator smartDESIGNER (http://www.configurator.wago.com/) maakt echte 3D-projecteringen van producten van WAGO uit de bereiken van de elektrische verbindings- en automatiseringstechniek mogelijk – hiertoe behoren onder andere TOPJOB®S-rijgklemmen, het WAGO-I/O-SYSTEM 750, printklemmen en SPEEDWAY 767. Behalve het voorgemonteerde product ontvangt u alle relevante product- en procesgegevens als documentatie.

De gratis 3D-onlineprojecteringstool voor geoptimaliseerde engineering:

 • Vermindering van de administratieve kosten
 • Intelligente interfaces
 • Constructie met meerwaarde door WAGO-CAD-gegevens
 • Bestelling van geconfigureerde producten of afzonderlijke componenten
 • Efficiëntere processen in de productie

Vermindering van de administratieve kosten

Het online projecteren in de browser maakt de klassieke softwareinstallatie overbodig en biedt tal van doorslaggevende voordelen: de gebruiker heeft te allen tijde wereldwijd toegang tot de aangemaakte projecten – en beschikt bovendien over alle actuele artikelgegevens van WAGO.

Intelligente interfaces voorCAE-programma's ene!COCKPIT

Na het opstellen van het schakelschema in de CAE-software of een project in e!COCKPIT kunnen de gegevens voor alle of voor speciaal geselecteerde klemmenstroken worden overgedragen. Daarbij is werken met eigen artikelnummers mogelijk. In de smartDESIGNER wordt de klemmenstrook automatisch opgebouwd en door aanvaardbaarheidscontroles vervolledigd. Het is bovendien mogelijk om markeringsgegevens uit de CAE-software te importeren en klemmenmarkeringen op de smartPRINTER af te drukken.

Constructie met meerwaarde door WAGO-CAD-gegevens

Voor de mechanische planning kunnen geprojecteerde klemmenstroken uit de smartDESIGNER als 2D/3D CAD-model in het oorspronkelijke of een neutraal formaat via het WAGO PARTcommunity Portal naar de ontwerpafdeling worden doorgestuurd.

Naast de geometrie kan technische en commerciële informatie naar het CAD-doelsysteem of aanvullend naar de PLM / ERP-software worden overgedragen.

Bestelling van geconfigureerde producten of afzonderlijke componenten

Profiteer bij het bestellen van een geconfigureerd product van de hoge kwaliteitsnorm met lage productierisico's in het individuele project. Minimaliseer opslag- en montagekosten met één product in plaats van afzonderlijke componenten.

Efficiëntere processen in de productie

De smartDESIGNER ondersteunt het productieproces met het automatisch aanmaken van artikelen in PLM en ERP en met het aanmaken van productiedocumenten en stuklijsten. Het bedrukken van WAGO-markeringsmaterialen met de smartPRINTER voor het markeren van de schakelkast is ook binnen het project mogelijk. Tijdens het monteren profiteert u van de productieweergave met de noodzakelijke informatie volledig in 3D.

Uw voordelen met de smartDESIGNER:

 • Zonder installatie in de webbrowser

 • Plannen in echte 3D

 • Testen met WAGO-expertise

 • Actuele productgegevens

 • Export van intelligente CAD-gegevens

 • Interfaces voor CAE-programma's en e!COCKPIT

 • Eenvoudige overdracht van relevante product- en procesgegevens

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: