Select language

Thema's
Onze verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is geen optie voor ons, maar een belangrijke succesfactor.

Met engagement, bewust en verantwoordelijk behandelen we dit onderwerp op alle gebieden en locaties waar we een directe of indirecte impact op hebben. Wij oriënteren ons hierbij aan algemeen geldende ethische waarden en principes, met name aan integriteit en rechtschapenheid alsmede aan respect voor de menselijke waardigheid. Dit betekent voor ons, dat wij de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen en kernactiviteiten nemen, zowel in economisch en technologisch als in sociaal en ecologisch opzicht.

Handelen uit overtuiging:

  • Voor onze medewerkers
  • Voor de milieubescherming
  • Voor de maatschappij
  • Langs de toeleveringsketen

Duurzaamheid bij WAGO

Langdurig op de juiste verbindingen focusseren

We zorgen ervoor dat de belangen van alle betrokken personen en processen zijn afgestemd op de eisen die voortvloeien uit ons duurzaam denken en handelen.

Ons engagement in detail

Corporate Social Responsibility

WAGO ondersteunt actief mensen en het milieu. Op deze manier sparen we ressoures en verhogen we de levenskwaliteit van onze medewerkers.

unternehmen_coc_gettyimages-502133453_2000x1500.jpg
Gedragscode

De ZVEI-Code of Conduct voor sociale verantwoordelijkheid

Als lid van de ZVEI - Zentralverband Elektrotechnik- und Elektroindustrie e.V., zet de WAGO-groep zich in voor haar sociale verantwoordelijkheid als onderdeel van haar ondernemersactiviteiten wereldwijd. De Code of Conduct zet als een industriegids uiteen wat dit betekent met betrekking tot arbeidsomstandigheden, sociale en ecologische compatibiliteit en transparantie, betrouwbare samenwerking en dialoog.

unternehmen_nachhaltigkeit_zertifikate_key-visual_2000x1500.jpg
Beproefde kwaliteit

Certificaten

WAGO zet hoge standaarden. Ons milieumanagementsysteem is ISO 14001 gecertificeerd - een groot aantal van onze producten en activiteiten hebben ook certificaten ontvangen.

Uw contactpersoon bij WAGO

Corporate Social Responsibility

Andere serviceaanbiedingen: