Taal selecteren

Thema's 8 oktober 2020
Onze verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is geen optie voor ons, maar een belangrijke ondernemingswaarde.

Wij zijn immers afhankelijk van een intact milieu. Daarom streven wij ernaar om bij te dragen tot een duurzame ontwikkeling. Om deze reden is duurzaamheid voor ons als bedrijf van cruciaal belang om uitdagingen op het gebied van medewerkers, maatschappij, leveringsketen en milieu aan te gaan. Duurzaamheid betekent voor ons dat wij de verantwoordelijkheid voor onze beslissingen en kernactiviteiten nemen, zowel in economisch, technologisch als ecologisch opzicht.

Handelen uit overtuiging:

  • Voor onze medewerkers
  • Voor de milieubescherming
  • Voor de maatschappij
  • Langs de toeleveringsketen

Duurzaamheid bij WAGO

Langdurig op de juiste verbindingen focusseren

"Wij zetten ons in voor duurzaam en verantwoord handelen waarbij onze organisatie de nadruk wil leggen op een duurzaam beleid, een behoedzame omgang met ressources en een verbetering van de levenskwaliteit.

Ons engagement in detail

Corporate Social Responsibility

WAGO ondersteunt actief mensen en het milieu. Op deze manier sparen we hulpbronnen en verhogen we de levenskwaliteit van onze medewerkers.

CSR-rapporten (Archief)

De rapporten verwijzen naar onze productielocaties. Elke twee jaar wordt een uitgebreid CSR-rapport geüpload. In het tussenjaar volgt een kleine update.

unternehmen_nachhaltigkeit_zertifikate_key-visual_2000x1500.jpg
Beproefde kwaliteit

Certificaten

WAGO zet hoge standaarden. Ons milieumanagementsysteem is ISO 14001 gecertificeerd - bovendien zijn een groot aantal van onze producten en activiteiten ook gecertificeerd.

Uw contactpersoon bij WAGO

Corporate Social Responsibility

Andere serviceaanbiedingen:

Dat is de digitale toekomst

digitalisierung_prozessanlage_vernetzung_industrie-4-0_2000x1125.jpg