text.language

Nieuws
Rechtstreekse integratie op de printplaat: compacte connectoren van de WINSTA®MINI-familie

Tot dusverre moesten fabrikanten van apparaten voor de gebouwtechniek de behuizingen van de producten voor de aansluiting van connectoren voorbereiden (bijvoorbeeld met snap-in stekkers), om deze vervolgens handmatig te bedraden.

Uw voordelen:

  • Rechtstreekse integratie op de printplaat

  • Minimale inbouwhoogte: poolafstand 4,4 mm

  • Onderhoudsvrije componenten

  • Vele kleur- en coderingsmogelijkheden

Aangezien de nieuwe printconnectoren van de WINSTA® MINI-productfamilie direct op de printplaat vastgesoldeerd kunnen worden, wordt dit proces vereenvoudigd en voor de gebruiker aanzienlijk voordeliger.

Met WINSTA® worden alle elektrische componenten van een gebouw met elkaar verbonden: zo vormt het systeem de elektrische interface tussen de energievoorziening resp. -verdeling en de verbruikers, met inbegrip van de informatietechniek.

Elektronische apparaten en verlichtingsarmaturen voorbereiden voor inplugbare installatie

De op een nominale stroomsterkte van 16 A berekende modules onderscheiden zich door hun minimale omvang met een poolafstand van 4,4 mm en zijn beschikbaar voor nominale spanningen tot 250 V of 400 V. De stekkers en bussen bestaan zowel in rechte als in gehoekte uitvoering: dat creëert nieuwe mogelijkheden om uiteenlopende functies in het gebouw inplugbaar uit te voeren.

De nieuwe modules van de WINSTA®MINI-productfamilie blinken uit met hun hoge veiligheid die door drie mechanische coderingen wordt gewaarborgd. Codering A krijgt u in de kleuren zwart en wit is voor 230V-netten. Codering B, voor op maat gemaakte poolmarkeringen, is verkrijgbaar in de kleuren grijs, lichtgroen en roze, en kunnen reeds in de fabriek volgens de wensen van de klant gemarkeerd worden. Voor dimfuncties, bijvoorbeeld met DALI-verlichtingsarmaturen, is er een codering I in de kleur blauw verkrijgbaar.

Productadvies van WAGO:
Wij geven graag een antwoord op uw vragen.