Taal selecteren
second_teaser_image.jpg

VIRTUAL INDUSTRY FAIR

Bezoek onze stand op de eerste virtuele beurs voor de industrie in de BeNeLux
10 juni 2020 - 10u00 tot 19u00

De eerste virtuele beurs voor de industrie in de BENELUX

Virtuele stand - Wat te verwachten?

Op onze virtuele stand bezorgen we je de laatste updates rond de WAGO automatiseringstechnologie. Onze experten zijn er aanwezig om via chat- of webcamsessies persoonlijk te antwoorden op uw vragen. En dit zonder dat u zich hoeft verplaatsen.

Daarnaast vindt u op de digitale beursvloer ook nog:

  • Keynote speeches
  • Netwerking via speeddating
  • Informatieve webinars
vif_stand.png

Webinar "From field to cloud - Live demo with energy data"

Altijd al meer willen weten over het opslaan van data in de cloud op een veilige en gebruiksvriendelijke manier? Onze Industry Manager Factory, Nick Buedts, introduceert u in de WAGO aanpak van cloud communicatie.

Krijg gratis toegang tot dit webinar door te registreren voor de Virtual Industry Fair op 10 juni.

WAGO Cloud - Meteen aan de slag

Wilt u uw machine- en procesgegevens gebruiken voor monitoring en analyse in de cloud? Profiteer dan van onze open oplossingen voor een eenvoudige en veilige verbinding. In een paar stappen heeft u een overzicht van alle relevante informatie en kunt u mogelijkheden voor optimalisatie identificeren en direct veranderingen doorvoeren. U bepaalt zelf naar welk cloudsysteem uw gegevens via MQTT worden verzonden - bijvoorbeeld Microsoft Azure, Amazon Web Services, IBM Cloud of SAP Cloud.

Naast cloudconnectiviteit biedt WAGO Cloud u een kant-en-klaar oplossingsplatform voor een breed scala aan applicaties. U kunt uw gegevens direct analyseren zonder IT-kennis en direct informatie krijgen.

2000x1125.jpg

Daag ons uit met uw applicatie voor datacollectie