Select language

power-supply_pro2_header-overview_2000x1125.jpg

De nieuwe krachtbron in de schakelkast

De WAGO voeding Pro 2

Power of Possible

De schakelkast verandert, omdat de eisen continu toenemen - en dat als het gaat om kwantiteit en kwaliteit. De toename van netwerken, de stijgende energiekosten en de groeiende individualisering vragen om grotere compactheid, zuinigheid, snelheid en meer flexibiliteit in de schakelkast.

Ons antwoord op de toegenomen eisen is de WAGO voeding Pro 2 - de beste voeding die we ooit hebben ontworpen en de nieuwe klok in de schakelkast die de eisen van vandaag en morgen omzet in concrete mogelijkheden – wij noemen dit de "Power of Possible“!

Vandaag al aan morgen denken – zo gaat WAGO inzake processen en efficiëntie ook om met de details. En zo heeft WAGO bij de voeding Pro 2 over de thema's planning, installatie, configuratie en ingebruikname consequent verder gedacht. Dit resulteert in uitstekende producteigenschappen die geen enkele andere voeding in deze combinatie kan bieden.

Uitstekende producteigenschappen van de WAGO voeding Pro 2

  • Intelligent vermogensbeheer, dat 150 % vermogen levert gedurende 5 sec en, bij kortsluitingen, tot 600 % uitgangsstroom gedurende 15 ms
  • Bestand tegen slechte omgevingscondities: hitte, koude en bedrijfshoogte spelen slechts een beperkte rol.
  • Toekomstbestendige communicatie houdt u geïnformeerd over alle belangrijke statussen en informatie, en bereidt u voor op de industrie 4.0.
  • Eenvoudige planning en installatie dankzij compacte afmetingen en "Digital Twin" – 2D-/3D-gegevens zijn beschikbaar in de belangrijkste formaten.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: