Select language
Op deze pagina:
power-supply_pro2_header_installation_2000x1125.gif

Eenvoudige installatie

De WAGO voeding Pro 2 – eenvoudig, snel, veilig!

Stekkerbare aansluitingen

De beste installatie is net als fietsen – opstappen en wegwezen! Net daarom wordt de WAGO voeding Pro 2 standaard met de modernste veerklemtechniek en inplugbare aansluittechniek geleverd: gewoon aansluiten en aan de slag ...

Eerst insteken, dan configureren! Voor wie parameters op de voeding Pro 2 wil instellen, geldt ook hier:

insteken en aan de slag! Sluit de interfacekabel aan op de communicatiepoort en stel alle belangrijke parameters in met behulp van de software.

Insteken is goed, controle is beter? Ook hier hebben onze ontwikkelaars aan gedacht. Aan de voorzijde van de WAGO netvoeding Pro 2 informeert een LED-balk snel en duidelijk over de belangrijkste statussen.

Conclusie: De installatie van de WAGO voeding Pro 2 is zo eenvoudig, snel en veilig, dat u al voor de inbedrijfstelling tijd en geld bespaart.

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken

Power of Possible

Ons antwoord op de toegenomen eisen is de WAGO voeding Pro 2, de nieuwe krachtbron in de schakelkast die de eisen van vandaag en morgen omzet in concrete mogelijkheden – wij noemen dit de "Power of Possible“!

Intelligent lastmanagement

TopBoost, PowerBoost en configureerbaar overbelastingsgedrag – de WAGO voeding Pro 2 beschermt en voorziet uw installaties met slimme stroom- en schakelmodi. Voor een betrouwbare en gegarandeerde installatiebeschikbaarheid zijn 150 % PowerBoost en tot 600 % TopBoost beschikbaar.

power-supply_pro2_header_load-handling_2000x1500.jpg

Extreme betrouwbaarheid

Oerdegelijk en slim - dat is de WAGO netvoeding Pro 2 als het gaat om ongunstige omgevingsomstandigheden: hitte, kou, hoge werkingshoogten alsook schokken en trillingen vormen geen uitdaging.

power-supply_pro2_header_environment_2000x1500.jpg

Toekomstbestendige communicatie

Weten in plaats van raden – de WAGO voeding Pro 2 is zo gebouwd, dat u belangrijke bedrijfsstatussen ofwel direct ter plaatse of via een communicatiemodule samen met andere belangrijke gegevens kunt uitlezen.

power-supply_pro2_header_communication_2000x1500.jpg

Consequent duurzaam

Tot 96 % rendement – dat heeft duidelijke voordelen: bijvoorbeeld een geringer energieverbruik en hieraan gekoppeld minder CO2-emissies. Daarbij komt een lager warmteverlies, wat op zijn beurt tot verminderde opwarming in de schakelkast leidt.

power-supply_pro2_header_energy_2000x1500.jpg

Betrouwbaar – door en door

Efficiënt uit overtuiging, betrouwbaar door overleg – de duurzaamheid van de WAGO voeding Pro 2 is gebaseerd op de constructie ervan die onder andere minder warmte genereert. Dit beschermt materiaal en milieu en bespaart geld!

power-supply_pro2_header_reliability_2000x1500.jpg

Slimme planning

Kleine afmetingen, slim ontwerp: De hoge vermogensdichtheid van de WAGO voedingen Pro 2 zorgt voor een aanzienlijke plaatsbesparing in de schakelkast. Reeds van bij het begin wordt dankzij het Digital Twin-concept tijd en geld bespaard – vanaf de planning over de inbouw tot aan het gebruik – voor vele lange jaren.

power-supply_pro2_header_construction_2000x1500.jpg

Individuele configuratie

Klaar als u het bent – gebruik de fabrieksinstellingen of stel de WAGO voeding Pro 2 volledig in volgens uw behoeften: bij verschillende installaties, met verschillende parameters – individueel betekent ook flexibel!

power-supply_pro2_header_configuration_2000x1500.jpg
Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: