Taal selecteren

Thema's 5 juli 2017
Hoofdkantoor Minden

Het moederbedrijf van de wereldwijd actieve WAGO-groep bevindt zich in Minden, in Oost-Westfalen, in de buurt van het knooppunt van de Weser en het Mittellandkanaal.

Het hoofdkantoor van het bedrijf biedt hedendaags werk aan meer dan 4.000 mensen in productie, administratie en ontwikkeling.

Contact:

WAGO GmbH & Co. KG
Hansastr. 27
32423 Minden

Tel.: +49 571-887-0
Fax: +49 571-887-169
info@wago.com
> Bereikbaarheid

Highlights op de WAGO-campus

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1951 is het bedrijfspand in de Hansastraße continu uitgebreid en nu is er behalve productie- en administratiegebouwen ook een eigen geaccrediteerd testlaboratorium. Hier worden de WAGO-producten onderworpen aan onderzoeken en typekeuringen, overeenkomstig internationale standaards, Europese normen en klantspecifieke eisen die van toepassing zijn.

Het jongste gebouw op de WAGO-campus is het internationale klanten- en trainingscentrum "Communication Center" uit 2016, dat elke maand honderden bezoekers uit de hele wereld telt. Grote vergaderingen staan op de agenda, evenals feestelijke evenementen en talrijke klantevenementen.
Het doordachte ruimteconcept biedt mogelijkheden voor lezingen en workshops voor groepen tot 400 personen. Het moderne bedrijfsrestaurant met buitenterrein is gebaseerd op een gevarieerde en gezonde voeding met een regionale focus. Van het natafvalverwijderingssysteem tot de afbreekbare koffiemok - hier staat efficiënt gebruik van hulpbronnen voorop.

Het gehele gebouw biedt een holistisch concept dat gericht is op duurzaamheid: de modernste WAGO-technologie maakt intelligente airconditioning, verlichting en koeling mogelijk. Geothermische sondes en warmtepompen zorgen voor energie-efficiëntie en behoud van hulpbronnen.

Niet ver van de site aan de Hansastraße is een ander filiaal gevestigd in de wijk Päpinghausen. Op het 100.000 vierkante meter grote WAGO-terrein bevinden zich sinds 2016 naast een ultramoderne perserij ook grote delen van de afdelingen Order Service/Logistiek en IT.

unternehmen_wago_c1_stehtische_sitzecke_2_2000x1500.jpg

Inspiratie voor u

Hoogwaardige kwaliteit

Laboratoriumtests

Hoogste productveiligheid

Om de best mogelijke kwaliteit van onze producten te garanderen, testen we ze in ons geaccrediteerde laboratorium in overeenstemming met nationale en internationale normen.

unternehmen_laborpruefungen_labortest_feuer_2_2000x1125.jpg

Aanbevelingen om verder te lezen

WAGO in Duitsland

Duitsland

Onze Duitse vestigingen

Met onze fabrieken in Minden en Sondershausen en onze acht Duitse verkoopkantoren, staan wij altijd voor u klaar.

standorte_aufmacher_deutschland_1_2000x1500.jpg