EPSITRON®

Professzionális tápegység rendszer

Egy tápegység minden alkalmazáshoz: a 787-es széria még kritikus helyzetekben sem hagyja Önt cserben,, és tökéletesen illik az Ön alkalmazásához!

 • Hatékony és erőteljes
 • Robusztus és megbízható
 • Kommunikációra képes

» Kapcsolat

ALKALMAZÁSOK

épületekben

folyamatszabályozásban

gép-és berendezésgyártásban

EPSITRON ® az épületekben

A kereskedelmi épületekben egyszerre nő az igény az energiahatékonyság és a komfort iránt, így ezáltal az automatizálás mértéke is növekszik. Ez esetben hatékony megoldás az tápegységei kompakt kialakításukkal és pufferelési lehetőségükkel és biztosítja a decentralizált energiaellátást az automatizálási egységek számára.

EPSITRON® szünetmentes tápegységek alkalmazása

A fontos funkciókat az épületben még áramkimaradás esetén is fenn kell tartani. Az EPSITRON® funkciókkal, mint pl. a beléptető rendszer, a világítás és a felügyeleti rendszerek számára továbbra is megbízható marad a tápellátás.

Az EPSITRON® előnyei az épületekben:

 • Kompakt kialakítás
 • Gazdaságos
 • Az áramkimaradások áthidalása
 • Speciális feszültségek elérhetőek (pl. a DALI-hoz)

EPSITRON® a folyamatszabályozásban

A folyamatszabályozás területén fokozott igény van a tápegységek megbízhatóságára, illetve magas rendelkezésre állási idő szükséges. Megoldásként ajánljuk Önnek a 787-es széria redundáns moduljait, elektronikus kismegszakítóit, és robbanásbiztos (Ex) tápegységeit.

EPSITRON® Elektronikus kismegszakító alkalmazása

A folyamatszabályozási berendezésekbe hosszú kábelek futnak, amelyeknél a megfelelő védelem kiválasztása jelentős kihívást jelent. A nagy vezetékellenállások megakadályozzák a termomágneses kismegszakítók megbízható kioldását. Csak az elektronikus kismegszakítók tudják szavatolni a kívánt áramérték alatti megszakítást, az előre meghatározott idő alatt. A WAGO elektronikus kismegszakítói megbízható védelmet nyújtanak a folyamatszabályozási berendezéseknek, ilyen például a földzárlat által okozott akaratlan indítás.

EPSITRON® előnyei a folyamatszabályozában:

 • Nagyfokú megbízhatóság
 • Redundáns konfiguáció
 • Tápegységek ATEX/IEC Ex tanusítvánnyal

EPSITRON® a gépgyártásban

A gépek és a berendezések megkövetelik a professzionális áramellátási megoldásokat, amelyek például a teljesítménycsúcsokat is kezelni tudják, kompenzálni tudják a feszültségingadozásokat és veszélyes körülmények között is biztonságos leállást biztosítanak. Ezen kihívásokra alkottuk meg az EPSITRON® tápegység rendszert, amely egy széles választákot kínál nagy teljesítményű tápegységekből, puffer modulokból és elektonikus kismegszakítókból.

EPSITRON® PRO Power alkalmazása

A helytakarékosság költség takarékosságot jelent a vezérlőszekrényekben. Az EPSITRON® PRO-Power-család vékony tápegységei, 200 %-os teljesítmény többletet (PowerBoost) biztosítanak a bekapcsoláshoz és a gyors terhelés váltakozáshoz. Az integrált TopBoost tulajdonsága egy költséghatékony, szekunder oldali biztosíték.

Az EPSITRON® előnyei a gép és berendezésgyártásban:

 • TopBoost és PowerBoost-al rendelkező tápegységek
 • Felügyelettel ellátott, megbízható puffer megoldások
 • Helytakarékos és precíz elektronikus kismegszakító

VIDEÓK

Az elektronikus áramköri védelem
Miért kell elektronikus kismegszakító?
Rövidzárlat és túlterhelés kezelése

EPSITRON®-TÁPEGYSÉGEK

EPSITRON®-RENDSZELEMEK

Szeretné az EPSITRON® t megismerni?

Szívesen adunk tanácsot Önnek, kötettségektől mentesen.

Kérdése van?
Hívjon minket!
Tel.: +36 23 502-170

LETÖLTÉSEK

EPSITRON® brosúra
Letöltésk (eBook, 6.1MB)
EPSITRON® Flyer
Letöltésk (PDF, 0.7MB)
Új EPSITRON® termék brosúra
Letöltésk (PDF, 790.03KB)
Interfész brosúra
Letöltésk (PDF, 20MB)