Taal selecteren
katalogeinstieg_automatisierung_2000x2000.jpg

Automatiseringstechniek

De automatiseringstechniek van WAGO is flexibel inzetbaar, biedt open standaarden, vereenvoudigt uw productieprocessen evenals toepassingen in gebouwen en biedt een uitgebreid assortiment producten - van software, HMI-apparaten en besturingstechniek over veldbusonafhankelijke I/O-systemen tot schakelaars en sensor-/actuatorboxen.

In de decentrale automatisering zijn flexibiliteit en vrijheid bij de planning belangrijke voordelen van modulaire en veldbusonafhankelijke apparaten. WAGO heeft in dat kader al in 1995 een veldbussysteem gepresenteerd waarmee veldbusknopen volgens het modulaire principe nauwkeurig op een toepassing kunnen worden aangesloten. Sindsdien hebben we dat systeem voortdurend met moderne besturingstechniek en displays uitgebouwd en verder ontwikkeld.

Uw voordelen met de automatiseringstechniek van WAGO

  • Vlotte communicatie van de besturing met de sensoren en de actuatoren door de ondersteuning van de meest gangbare veldbussen en ETHERNET-standaarden.
  • Korte inbedrijfstelling door modulaire concepten en het gebruik van gevestigde standaarden (DALI, KNX PROFIBUS, MODBUS en andere)
  • Gegarandeerd wereldwijd gebruik, zelfs in moeilijkere bedrijfsomstandigheden dankzij internationale toelatingen
  • Robuust, onderhoudsvrij, veilig en betrouwbaar
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering
  • Topservice en -support

Productcategorieën

Verscheidenheid in de automatiseringstechniek

WAGO biedt toekomstgerichte oplossingen die aan alle eisen van moderne machines en installaties in de gebouwtechniek tegemoetkomen met op elkaar afgestemde automatiseringstechnische producten zoals softwarecomponenten, bedienings- en bewakingsproducten, besturingstechniek, I/O-systemen alsook switchen en sensor-/actuatorboxen.

buehne_io-system_2000x1125.jpg

I/O-systemen

Of het nu in de schakelkast is of buiten: WAGO I/O-systemen maken automatisering mogelijk precies waar u het nodig hebt - zelfs onder extreme omstandigheden.

buehne_controller_2000x1125.jpg

Controllers

Grote en kleine beheertaken moeten kosteneffectief zijn. WAGO heeft de juiste controller voor elke taak en vereiste in het programma.

buehne_software_2000x1125.jpg

Software

Automatiseer machines, installaties en gebouwen efficiënter. Met WAGO-software is dit mogelijk - en heeft u de zekerheid om open standaarden te kunnen integreren.

buehne_panels-und-dispalys_2000x1125.jpg

Touchpanels en displays

Ontwerp en technologie voor de veilige en comfortabele bediening van machines en systemen: WAGO HMI-panelen ondersteunen HTML5 en kunnen in CODESYS geprogrammeerd worden.

buehne_sensor-aktorboxen_2000x1125.jpg

Sensor- en actuatorboxen

Echte "Plug & Play": volledig ingekapselde behuizing en daarmee conform beschermingsklasse IP 67; de WAGO-sensor-/-actuatorboxen zijn voordelig en werken ook zonder schakelkast.

buehne_industrial-switches_2000x1500.jpg

Industriële switchen

Redundante en stabiele netwerkoplossingen die voordelig zijn: met de switches van WAGO zijn er betrouwbare gegevensverdelers voor uw machines en installaties beschikbaar.

Meer weten

Onderwerpen en nieuws uit het bereik automatiseringstechniek

Uw contactpersoon bij WAGO

Technisch product advies

Ma.-Do. 8:00-17:00 uur
Vr. 8:00-16:00 uur