Select language

katalogeinstieg_automatisierung_2000x2000.jpg

Automatiseringstechniek

De automatiseringstechniek van WAGO is flexibel inzetbaar, biedt open standaarden, vereenvoudigt uw productieprocessen evenals toepassingen in gebouwen en biedt een uitgebreid assortiment producten - van software, HMI-apparaten en besturingstechniek over veldbusonafhankelijke I/O-systemen tot schakelaars en sensor-/actuatorboxen.

In de decentrale automatisering zijn flexibiliteit en vrijheid bij de planning belangrijke voordelen van modulaire en veldbusonafhankelijke apparaten. WAGO heeft in dat kader al in 1995 een veldbussysteem gepresenteerd waarmee veldbusknopen volgens het modulaire principe nauwkeurig op een toepassing kunnen worden aangesloten. Sindsdien hebben we dat systeem voortdurend met moderne besturingstechniek en displays uitgebouwd en verder ontwikkeld.

Uw voordelen met de automatiseringstechniek van WAGO

  • Vlotte communicatie van de besturing met de sensoren en de actuatoren door de ondersteuning van de meest gangbare veldbussen en ETHERNET-standaarden.
  • Korte inbedrijfstelling door modulaire concepten en het gebruik van gevestigde standaarden (DALI, KNX PROFIBUS, MODBUS en andere)
  • Gegarandeerd wereldwijd gebruik, zelfs in moeilijkere bedrijfsomstandigheden dankzij internationale toelatingen
  • Robuust, onderhoudsvrij, veilig en betrouwbaar
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering
  • Topservice en -support

Productcategorieën

Verscheidenheid in de automatiseringstechniek

WAGO biedt toekomstgerichte oplossingen die aan alle eisen van moderne machines en installaties in de gebouwtechniek tegemoetkomen met op elkaar afgestemde automatiseringstechnische producten zoals softwarecomponenten, bedienings- en bewakingsproducten, besturingstechniek, I/O-systemen alsook switchen en sensor-/actuatorboxen.

buehne_io-system_2000x1125.jpg

I/O-systemen

Of het nu in de schakelkast is of buiten: WAGO I/O-systemen maken automatisering mogelijk precies waar u het nodig hebt - zelfs onder extreme omstandigheden.

buehne_controller_2000x1125.jpg

Controllers

Grote en kleine beheertaken moeten kosteneffectief zijn. WAGO heeft de juiste controller voor elke taak en vereiste in het programma.

buehne_software_2000x1125.jpg

Software

Automatiseer machines, installaties en gebouwen efficiënter. Met WAGO-software is dit mogelijk - en heeft u de zekerheid om open standaarden te kunnen integreren.

buehne_panels-und-dispalys_2000x1125.jpg

Touchpanels en displays

Ontwerp en technologie voor de veilige en comfortabele bediening van machines en systemen: WAGO HMI-panelen ondersteunen HTML5 en kunnen in CODESYS geprogrammeerd worden.

buehne_sensor-aktorboxen_2000x1125.jpg

Sensor- en actuatorboxen

Echte "Plug & Play": volledig ingekapselde behuizing en daarmee conform beschermingsklasse IP 67; de WAGO-sensor-/-actuatorboxen zijn voordelig en werken ook zonder schakelkast.

buehne_industrial-switches_2000x1500.jpg

Industriële switchen

Redundante en stabiele netwerkoplossingen die voordelig zijn: met de switches van WAGO zijn er betrouwbare gegevensverdelers voor uw machines en installaties beschikbaar.

Meer weten

Onderwerpen en nieuws uit het bereik automatiseringstechniek

Uw lijst is leeg.

Er zijn helaas geen relevante resultaten voor uw criteria. U kunt uw filtercriteria wijzigen of volledig resetten.

13 november 2018
Thema's

In het centrum: WAGO cloud

The most important foundation for sustainable corporate behavior? Making comprehensive information from all business divisions – including sales, purchasing and production – vital links of the value-added chain. Up-to-date data from your machines, systems and processes is essential for implementing future technological changes – it also puts you one step ahead of the competition. Open automation technology from WAGO provides this information. WAGO Cloud allows access to it worldwide.

18 oktober 2018
Thema's

TSN plus OPC UA als nieuwe standaard voor de industriële sector

Industriële communicatie moet snel, realtime en gestandaardiseerd zijn, zodat bedrijven de uitdagingen van de digitalisering het hoofd kunnen bieden. WAGO maakt daarom gebruik van OPC UA over TSN als communicatiestandaard welke de oplossingen van morgen op alle niveaus en onafhankelijk van de fabrikant mogelijk maakt.

18 oktober 2018
Thema's

IoT-boxen: Automation meets IT

Zoveel staat vast: digitalisering, industrie 4.0 en het Internet of Things zullen op lange termijn wereldwijd de productieprocessen veranderen. In de toekomst zal alles efficiënter, individueler, sneller en goedkoper worden. Tot dan staan veel bedrijven echter voor erg praktische uitdagingen: hoe moet dit alles technisch worden vertaald? Het is duidelijk dat er niet zoiets bestaat als een kant-en-klare oplossing. Iedereen moet zijn processen, machines en installaties individueel geschikt maken voor de digitale ommezwaai. Er is evenwel open automatiseringstechnologie die de basis vormt voor specifieke oplossingen - zoals de IoT-box van WAGO.

17 oktober 2018
Thema's

Virtualisatie van containers met Docker

Docker vereenvoudigt het beschikbaar stellen van software of applicaties met behulp van de virtualisatie van containers.

17 oktober 2018
Thema's

Embedded Linux

Thema's

Vooruitziend en betrokken: ons management

WAGO is een onderneming die voor bijzondere waarden staat.

Automatiseringstechniek met WAGO:
Wij geven graag een antwoord op uw vragen.

Andere serviceaanbiedingen: