Taal selecteren
s_PROFINET_Knoten_055_2000x2000px.jpg

WAGO-I/O-SYSTEM 750/753

De decentrale periferie voor alle toepassingen: het remote-I/O-systeem biedt met meer dan 500 I/O-modules en veldbuscouplers alle functies die u nodig hebt voor uw automatisering – voor iedere veldbus.

Uw voordelen met het WAGO-I/O-SYSTEM 750/753:
  • Veldbusonafhankelijk: ondersteuning van de meest gangbare veldbusprotocollen en Ethernet-standaarden
  • Grote verscheidenheid aan I/O-modules voor vrijwel alle toepassingen
  • Ook inzetbaar bij weinig beschikbare ruimte dankzij compacte afmetingen
  • Internationale en nationale toelatingen voor wereldwijd gebruik
  • Uitgebreide reeks toebehoren op het vlak van markering en aansluittechniek
  • CAGE CLAMP®-aansluittechniek voor trillingsbestendige, snelle en onderhoudsvrije aansluitingen

Productlijst weergeven

WAGO in de praktijk

Het systeem voor alle toepassingen

Het I/O-SYSTEM biedt met meer dan 500 I/O-modules en veldbuscouplers alle functies die u nodig hebt voor uw automatisering – voor iedere veldbus. Het remote-I/O-systeem is de decentrale periferie voor de automatiseringstechniek. Dankzij internationale certificaties zoals bijvoorbeeld ATEX, UL508 of GL en andere scheepstoelatingen kan het I/O-SYSTEM wereldwijd in alle bereiken ingezet worden. Het optionele insteekbare aansluitniveau bij de serie 753 herleidt de hardware- en systeemkosten tot een minimum.

Het modulaire en compacte systeem voor de schakelkast

Met het I/O-systeem 750/753 van WAGO verlaagt u niet alleen de kosten voor de bekabeling, maar voorkomt u dankzij het extreem betrouwbare I/O-systeem ook werkonderbrekingen, stilstandtijden en onderhoudskosten. Daarnaast overtuigt het systeem ook dankzij andere features: I/O-modules met max. 16 kanalen zorgen niet alleen voor een configuratie op maat, maar ook voor ruimte in de schakelkast. Bovendien verkorten insteekbare bekabelingaansluitingen bij de serie 753 de installatietijd ter plaatse.

Maximale bedrijfszekerheid en robuustheid

Het WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 is ook ontworpen voor veeleisende toepassingen in zware omstandigheden, zoals bijvoorbeeld in de scheepsbouw. Naast een aanzienlijke hogere trillingsbestendigheid, een verbeterde storingsongevoeligheid en een breder bereik voor spanningsschommelingen garanderen ook de CAGE CLAMP®-veercontacten een storingsvrij en continu bedrijf.

Maximale veldbusonafhankelijkheid

De veldbuscouplers verbinden het WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 met het hogere besturingssysteem en ondersteunen daarbij alle gangbare veldbusprotocollen en ETHERNET-standaarden. Optimaal op elkaar afgestemd kan het I/O-systeem in de modulaire besturingsconcepten van de controller 750, de controller PFC100 en PFC200 worden geïntegreerd. Voor de configuratie, programmering, diagnose en visualisatie zijn de twee engineering omgevingen e!COCKPIT (gebaseerd op CODESYS V3) en WAGO-I/O-PRO (gebaseerd op CODESYS V2) beschikbaar.

Hoge flexibiliteit

Door de diverse eisen die aan de toepassingsbereiken worden gesteld zijn er meer dan 500 verschillende I/O-modules met 1, 2, 4, 8 en 16 kanalen voor digitale en analoge in- en uitgangssignalen beschikbaar. Hiertoe behoren functie- en technologiemodules, modules voor Ex i-toepassingen of voor functionele veiligheid. Communicatiemodules bieden bovendien de mogelijkheid andere subsystemen en interfaces te integreren.

WAGO in de praktijk

Meer informatie over automatiseringstechniek

factory_fliessband_maschinen_laufbaender_2000x1500.jpg

Een blik op SBB-stations (Schweizerischen Bundesbahnen)

Het geleidings- en storingenmeldsysteem van de SBB (LSS-CH) met automatiseringstechniek van WAGO vervangt de vroegere 23 verschillende geleidingssystemen.
railway_sbb-mit-steuerung-von-wago_2000x1500.jpg

marine_kreuzfahrtschiff_luxussuiten_2000x1500.jpg