Taal selecteren
controller-neu_750-einzeln_2000x2000px.jpg

Controller serie 750

Voor kleine besturingstaken: de controllers van de serie 750 zijn geschikt voor uiteenlopende taken in de industrie-, proces- en gebouwautomatisering, zoals bijvoorbeeld voor de meet- en bedrijfsgegevensregistratie.

De controllers bieden de optimale combinatie van realtime toepassingen en IT-diensten. Ze ondersteunen Modbus-TCP en Ethernet/IP voor gebruik in industriële omgevingen. Met HTTP, SNTP, SNMP, FTP, DHCP, DNS en andere protocollen is de integratie in de IT-omgeving probleemloos mogelijk. Dankzij de geïntegreerde websites en de webgebaseerde visualisatie zijn de procesgegevens altijd beschikbaar voor IT-toepassingen. Libraryfuncties voor mail, SOAP, ASP, IP-configuratie, Ethernet sockets en filesysteem ronden het productprofiel af.

Uw voordelen met de controllers van de serie 750:

  • Controllers voor alle gangbare veldbussen
  • Uitbreidbaar dankzij het omvangrijke portfolio van het WAGO-I/O-SYSTEM 750
  • Uitgebreide IT-integratiemogelijkheden

Productlijst weergeven

WAGO in de praktijk

Het geheim van het succes van de controller serie 750

Telecontroleprotocollen

Gestandaardiseerde telecontroleprotocollen overeenkomstig IEC 60870-5, IEC 61850 of IEC 61400-25 staan garant voor het gebruik van de controllers in de telecontroletechniek.

Wereldwijde goedkeuringen

Internationale goedkeuringen voor de gebouw- en industrieautomatisering alsook voor de proces- en scheepsindustrie garanderen een wereldwijd gebruik, ook onder zeer zware omstandigheden, bv. ATEX, BR-Ex, IECEx, UL508, UL ANSI/ISA en scheepsbouw.

Modulaire uitbreidbaarheid

Met het WAGO-I/O-SYSTEM 750 kunnen de veldbuscontrollers zo goed als onbeperkt worden uitgebreid met in-/uitgangsinterfaces. De uitvoering van de I/O-module met op de DIN-rail te monteren en rijgbare componenten garandeert een eenvoudige handling zonder gereedschap. Het ongecompliceerde design voorkomt een verkeerd gebruik. De aansluiting aan de veldzijde vindt plaats met de beproefde CAGE CLAMP® techniek. Dit zorgt voor een trilvaste, snelle en onderhoudsvrije verbinding van de aansluiting. Afhankelijk van de gekozen I/O-module kan het veldniveau rechtstreeks in 1-, 2-, 3- of 4-draadstechniek worden bekabeld.

Maximale bedrijfszekerheid en robuustheid

Het WAGO-I/O-SYSTEM werd ontworpen voor zware omstandigheden (klimaat-, schok-/trillingbelasting, ESD, ...), in overeenstemming met de hoogste standaarden. Veercontacten garanderen een langdurige werking. Geïntegreerde QA-maatregelen in het productieproces en 100 % functietests staan garant voor een constante kwaliteit.

Toepassingsgebieden

building_raum_gebaeude_glas_fassade_himmel_blau_1_2000x2000.jpg

Gebouwautomatisering

Speciale uitvoeringen van de controller voor de bussystemen BACnet/IP en KNX IP maken een optimaal gebruik in de gebouwautomatisering mogelijk. Het omvangrijke assortiment I/O-modules maakt de integratie mogelijk van externe systemen, zoals verlichtingsbesturing (DALI), zonwering (SMI), draadloze schakelaars (EnOcean) en veel meer.

marine_containerschiffe_hafen_sonnenuntergang_1_2000x2000.jpg

Voor de scheepsbouw en on-/offshore industrie

Internationale goedkeuringen, in het bijzonder ook met branchespecifiek karakter, staan onder meer garant voor het gebruik in de scheepsbouw. De daarbij verkregen omgevingscategorieën maken het mogelijk de producten zowel te gebruiken bij de scheepsdieselmotor als in het EMC-gevoelige domein van de brug. Aangezien de eisen op het vlak van storingsbestendigheid, storingsuitzending en mechanische belastbaarheid in die toepassingssfeer duidelijk hoger zijn, kunnen ook andere branches hiervan profiteren.

factory_halle_innen_raumtiefe_maschinen_2000x2000.jpg

Industrie- en machinebouw

Het omvangrijke assortiment I/O-modules voor verschillende potentiaal- en signaalvormen en speciale functies maakt een directe en zodoende voordelige bedrading van sensoren en actuatoren mogelijk - ook in veiligheidsrelevante toepassingen.

Uw contactpersoon bij WAGO