Taal selecteren
Op deze pagina:

Nieuws
Ordelijke voeding met PoE+

Juist in automatiseringsnetwerken met een groot aantal deelnemers betekent iedere uitgespaarde kabel ook minder tijd en moeite voor de bedrading, een aanzienlijke ruimtebesparing en lagere personeels- en materiaalkosten. De nieuwe Power-over-Ethernet-switchen van WAGO worden precies hier ingezet.

Voeding en gegevensoverdracht via een ETHERNET-kabel: met Power-over-Ethernet (PoE+) hebben apparaten die via het IP-netwerk met de switches verbonden zijn geen afzonderlijke stroomaansluiting nodig. De voordelen liggen voor de hand: het bekabelen kan sneller en plaatsbesparender gebeuren. Bovendien zijn er geen afzonderlijke voedingsmodules nodig, waardoor nog meer kosten kunnen worden bespaard. WAGO heeft drie varianten ontwikkeld voor uiteenlopende toepassingsdomeinen. Dankzij hun ringredundantie zorgen ze ook bij onderbrekingen van de leiding voor een betrouwbare communicatie.

Intelligente netwerken voor de procestechniek en automatisering met

  • op maat gemaakte PoE-switches met 30 W per PoE-port

  • Robuust apparaatdesign voor veeleisende toepassingen

  • ECO-varianten voor de serieproductie van machines met voedingsspanning van 24V (geen extra netvoeding 48V nodig)

  • Schaalbare functies – onder meer met redundante voeding en alarmfuncties voor een zeer hoge beschikbaarheid in de procestechniek

Veilige communicatie

De 5-poort- en 8-poort-switchen leveren een datatransmissiesnelheid van 1 GBit, en dat uiterst betrouwbaar in een groot temperatuurbereik van -40 tot +70 °C. Bovendien werken ze intelligent en energiebesparend. „Efficient Ethernet“ betekent in dit geval dat het vermogen steeds opnieuw wordt aangepast op basis van het aanwezige datavolume. Met het oog op de actuele "real time" Ethernet-systemen in de algemene automatiseringstechniek voldoen de WAGO-switchen aan de eisen van de PROFINET-conformance-class A (IEEE 802.1p).

Uw contactpersoon bij WAGO

Technisch product advies

Ma.-Do. 8:00-17:00 uur
Vr. 8:00-16:00 uur