Taal selecteren
buehne_panels-und-dispalys_2000x2000.jpg

Touchpanels en displays

Touch Panels (HMI – Human Machine Interface) van WAGO verbeteren de bediening van machines en installaties en overtuigen met een stijlvol design en intelligente techniek.

Uw voordelen:

  • Bediening, bewaking of besturing van de procesgegevens van machines en installaties
  • Eenvoudig in gebruik dankzij het bedieningsconcept en de praktische features
  • Zonder ventilator

WAGO Web Panel 400

Performante Touch Panels voor veeleisende besturings- en visualisatietaken verbeteren de bediening van machines en installaties.

Uw voordelen:

  • Economisch bij maximaal prestatievermogen
  • Voedingsspanning ook via Power-over-Ethernet (PoE)
  • Hoogwaardig design en PCAP Touch-technologie gecombineerd

Beschikbaar vanaf kwartaal 3/2024

WAGO Touch Panel 600

Performante Touch Panels voor veeleisende besturings- en visualiseringstaken verbeteren de bediening van machines en installaties en overtuigen met hun design en techniek.

Uw voordelen:

  • Krachtige Cortex A9 Multicore-processor
  • Drie productfamilies: Standard Line, Advanced Line, Marine Line
  • Softwarefuncties: Web Panel, Visu Panel, Control Panel

Inzetbaar in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden

Of het nu gaat om Visu, Control of Touch – de diverse varianten van de Touch Panels van WAGO zijn de ideale oplossing voor iedere uitdaging en kunnen in alle bereiken van de industrie, de procestechniek en de energietechniek, in spoorwegtoepassingen, in de scheepsbouw en in de bouw van schakelkasten worden gebruikt. Ontdek onze hardwareoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

Machinebouw

Meer veiligheid in de omgang met complexe automatiseringssystemen dankzij het eenvoudige bedieningsconcept en de praktische features: de bediening van machines en installaties kunt u met onze performante Touch Panels van WAGO voor veeleisende besturings- en visualisatietaken optimaliseren.

Scheepsbouw

Toepassingen in de scheepsbouw en in de on-/offshore industrie stellen specifieke eisen aan de kwaliteit en de beschikbaarheid van de producten. Onze Touch Panels van de "Marine Line" zijn dankzij de speciale keurmerken ideaal voor gebruik op zee.

Energy

Efficiënt energiemanagement: met de Touch Panels van WAGO houdt u het energieverbruik in het oog en kunt u het besparingspotentieel eenvoudig herkennen en een optimaal gebruik instellen en regelen. Vind de juiste oplossing en profiteer van praktische features.

MM-430834_new-website-page_betriebssystem-ctrlX_OS_Energietechnik_2000x1125_.jpg

Gebouw

Met de Touch Panels brengt WAGO een bedieningseenheid op de markt die ideaal is voor de automatisering in gebouwen en industriële omgevingen. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op een optimale bediening en een performante visualisatie, maar ook op een maximale efficiëntie van de oplossing.

Producten ontdekken

Ontdek meer producten voor uw automatisering

Controllers

Kleine en grote besturingstaken moeten kosteneffectief zijn. WAGO heeft de juiste controller voor elke taak en vereiste in het programma.

buehne_controller_2000x1125.jpg

I/O-systemen

Zowel in als buiten de schakelkast: met de I/O-systemen van WAGO is de automatisering mogelijk precies waar u het nodig heeft - zelfs onder extreme omstandigheden.

Gruppenbild_automation_io-systeme_2020_03_2000x1125_.jpg