Taal selecteren
perspecto-control-panel_2000x2000px.jpg

Besturen en visualiseren met PERSPECTO®

WAGO rust het Control Panel aanvullend op de HMI uit met een PLC Runtime. Het resultaat is een volwaardig automatiseringsapparaat. Het apparaat biedt u parametreerbare functies voor de bediening en de observatie, en kan zelfstandig besturings- en regelingsopdrachten overnemen.

Met het programmeersysteem WAGO-I/O-PRO, dat op de industriële standaard CODESYS gebaseerd is, kunnen naast de programmering ook de offline simulatie, de configuratie van de veldbussen, het receptbeheer en diverse andere taken uitgevoerd worden. Een webserver is vanzelfsprekend ook geïntegreerd.

Uw voordelen van de Control Panels PERSPECTO®:

  • Korte opstarttijd
  • Hoge rekencapaciteit
  • Uitstekende energie-efficiëntie
  • Monitorformaten: 3,5“ … 15“
  • Vlakke bouwvorm
  • Veelzijdige interfaces
  • Besturingsfunctionaliteit compatibel met IEC-61131

Productlijst weergeven

Geheim van het succes van de Control Panels PERSPECTO®

Programmeerbaarheid

De Control Panels zijn vrij programmeerbaar in de 5 programmeertalen van de internationale norm IEC 61131. Met het programmeersysteem WAGO-I/O-PRO, dat op de industriële standaard CODESYS gebaseerd is, kunnen naast zuivere programmeertaken ook offline simulaties, de configuratie van veldbussen, het beheren van recepten nog veel meer taken worden uitgevoerd.

Webvisualisatie

De weergavemogelijkheid van de visualisatie in een webbrowser zorgt voor een bijzonder hoge mate van flexibiliteit. Naast de web-panel-variant van de PERSPECTO® is de weergave ook mogelijk op vrijwel alle apparaten met een browser, en dus ook op smartphones of tablets waarop de WebVisu app geïnstalleerd is.

Volledig geïntegreerde visualisatie

De volledige integratie van het visualisatiesysteem in een besturingssysteem maakt een rechtstreekse implementatie van variabelen mogelijk. Bovendien kunnen aangemaakte maskers eenvoudig in verschillende besturingsconfiguraties worden hergebruikt.

Inspiratie voor u

Producten in de praktijk

Alle producten

Ontdek alle producten uit ons Control Panel-assortiment

perspecto-control-panel_2000x1125px.jpg

Dat zou u ook kunnen interesseren

Aansluitende thema's en producten

Software

Software voor de automatisering

Automatiseer machines, installaties en gebouwen efficiënter. Met WAGO-software is dit mogelijk - en heeft u de zekerheid om open standaarden te kunnen integreren.

buehne_software_2000x1500.jpg
I/O-systemen

Zowel in als buiten de schakelkast: met de I/O-systemen van WAGO is de automatisering mogelijk precies waar u het nodig hebt - zelfs onder extreme omstandigheden.

buehne_io-system_2000x1500.jpg