Taal selecteren
Op deze pagina:
Glas_Alle_V6b_2000_2000.jpg

Krachtig
Hoge snelheid door de parallelle uitvoering van rekenbewerkingen dankzij de Cortex A9 Multicore-processor
Open
De combinatie van performante hardware van WAGO en het toekomstbestendige Linux®-besturingssysteem; voor het realiseren van complexe taken kunt u kiezen tussen de programmering in IEC 61131 of direct onder Linux®.
e!COCKPIT
Visualisatie, programmering, offline simulatie, configuratie van de veldbussen, receptbeheer en vele andere taken worden uitgevoerd in de op CODESYS V3 gebaseerde engineering software e!COCKPIT.
IoT-ready
Met behulp van een bibliotheek worden de Control Panels van WAGO IoT Touch-controllers, die gegevens van het veldniveau naar de cloud verzenden.
Cyber security
Voor het tot stand brengen van veilige HTTPS- en FTPS-verbindingen zijn de coderingsmethoden SSH en SSL/TLS standaard geïntegreerd. Bovendien biedt een firewall bescherming tegen ongewenste toegang.
Multi Touch
Apparaten met een capacitief touchscreen maken het gebruik van de herkenning van gebaren mogelijk, bijv. voor het swipen om tussen pagina's om te schakelen of voor het vergroten van de weergave.
HTML5-visualisatie
Het gebruik van moderne gestandaardiseerde technologieën maakt de weergave van de visualisatie ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets mogelijk.
Energiebesparend
Dankzij een geïntegreerde naderingssensor is het mogelijk om de visualisatie vanuit de energiebesparende standby-functie met screensaver automatisch opnieuw weer te laten geven. Een geïntegreerde sensor registreert de helderheid van de omgeving voor de helderheidsregeling.
Flexibele interfacevarianten
Er zijn verschillende varianten leverbaar die de voor de desbetreffende toepassing benodigde interfaces ter beschikking stellen.
Antireflecterend
Het zwarte front op de marineapparaten absorbeert invallend licht en voorkomt reflecties.
Comfortabele bediening
Sensoren bieden de mogelijkheid om de helderheid aan de actuele lichtomstandigheden in de ruimte aan te passen. De toetsen voor de handmatige afstelling zijn gebruikersvriendelijk aan de voorkant aangebracht.
Onderhoudsvrij
De Touch Panel werkt zonder ventilator en batterijen en is zodoende onderhoudsvrij.
Snel gemonteerd
Met de bevestigingsclips kan het Touch Panel direct in de schakelkast worden vastgeklikt en is zodoende snel, comfortabel en zonder verdere hulpmiddelen te monteren.
Hoog beschermingsniveau
Dankzij de speciale spanelementen kan aan de voorkant zelfs een beschermingsklasse IP65 worden gerealiseerd. Het panel kan hierdoor veelzijdig en in de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet.

Web_panel_grafik_2000_1500.jpg

visu_panel_grafik_2000_1500.jpg

control_panel_grafik_2000_1500.jpg

Webinar_Docker_GettyImages-874812746_2000x1125.jpg