Taal selecteren
start-edisplay-familie_2000x2000.jpg

Web-panel e!DISPLAY

Voor visualisatietaken met CODESYS V2 en V3: met de nieuwe, fraai vormgegeven HMI-panels e!DISPLAY 7300T van WAGO benadrukt u uw hoge kwaliteitseisen aan machines en installaties met een hoogwaardig design. HMI Panels zijn het optische uithangbord van een machine of installatie, en hebben een positieve invloed op de aankoopbeslissing. Geheel in stijl biedt WAGO daarom fraai vormgegeven HMI's aan die niet alleen een blijvende indruk achterlaten, maar tevens de waarde en het imago van uw machines en installaties aanzienlijk verhogen: het web-panel e!DISPLAY 7300T met displaydiagonalen van 4,3‘‘, 5,7‘‘, 7,0‘‘ en 10,1‘‘.

Uw voordelen met de web-panels e!DISPLAY

  • Performante HMI-display met stevig touchscreen voor webgebaseerde visualisaties
  • Verkrijgbaar in vier schermformaten (4,3‘‘, 5,7‘‘, 7,0‘‘, 10,1‘‘)
  • Weergave van moderne visualisaties uit CODESYS V2 en e!COCKPIT (gebaseerd op CODESYS V3)
  • Gebruik van nieuwe technologieën zoals HTML5
  • Hoogwaardige oplossingen in combinatie met de controllers PFC200 en PFC100.
  • DNV-GL-certificaat voor gebruik in de scheepvaart & offshore-sector

Productlijst weergeven

Geheim achter het succes van de web-panels e!DISPLAY

Fraai vormgegeven web-panels met extra prestaties

Het web-panel e!DISPLAY combineert modern design met een overtuigende uitrusting: met e!DISPLAY drukt u een stempel op het imago van uw machines en installaties door de weergave van hoogwaardige visualisaties uit de engineering-software e!COCKPIT (gebaseerd op CODESYS V3) en CODESYS V2. Ook het Web Based Management van de WAGO-controllers bedient u met de stijlvolle web-panels. Bij de programmering met e!COCKPIT kan gebruik gemaakt worden van een nieuwe techniek zoals HTML5. Java Runtime voor de webvisualisatie van CODESYS V2 is eveneens aan boord.

Comfortabele bediening en instelling (bijvoorbeeld van de helderheid) direct op het display

Het HMI-panel e!DISPLAY beschikt over een resistief touchscreen alsook over drie status-LED's die de informatie geven over de bedrijfstoestand en feedback met betrekking tot de bediening. Voor de configuratie en de inbedrijfstelling van de web-panels is een op de gebruiker afgestemde configuratie-interface beschikbaar: hier kunnen alle belangrijke instellingen via het Web Based Management worden verricht, bijvoorbeeld het verbinden met één of meerdere controllers van WAGO - en dat alles snel en intuïtief. Bovendien bieden sensoren de mogelijkheid om de helderheid van e!DISPLAY aan de actuele lichtomstandigheden in de ruimte aan te passen. Voor individuele instellingen kan de helderheid van het display ook snel en eenvoudig via de toetsen aan de voorkant worden aangepast.

Sensoren op het web-panel zorgen voor een veilig en energiebesparend gebruik

e!DISPLAY beschikt over een geïntegreerde naderingssensor. Dankzij deze naderingssensor is het mogelijk om de visualisatie vanuit de energiebesparende standby-functie met screensaver automatisch opnieuw weer te laten geven. Tegelijkertijd registreert een bewegingssensor de helderheid van de omgeving voor de helderheidsregeling.

Snelle montage dankzij het unieke bevestigingsconcept

Met de bevestigingsclips kan het HMI panel e!DISPLAY direct in de schakelkast worden vastgeklikt en is zodoende snel, comfortabel en zonder verdere hulpmiddelen te monteren. Dankzij de speciale spanelementen kan aan de voorkant zelfs een beschermingsgraad IP65 worden gerealiseerd. Het display kan hierdoor veelzijdig en in de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet. De aanwezige VESA-aansluiting maakt de montage aan een zwenkarm of aan een standvoet buiten de schakelkast mogelijk.

Naadloze integratie in het WAGO-productprogramma

Hoe beter de onderlinge afstemming van de afzonderlijke componenten, hoe overtuigender het samenspel van de componenten. Met e!DISPLAY kunt u visualisaties uit de engineering software e!COCKPIT (gebaseerd op CODESYS V3) en CODESYS V2 weergeven. In combinatie met de controllers PFC200 en PFC100 bieden wij u hoogwaardige oplossingen − uit één hand.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: