Taal selecteren

Nieuws
Nieuwe Wireless Ethernet gateway inclusief Bluetooth

Draadloze overdracht van gegevens wordt steeds populairder. Het aanbrengen van kabels wordt daardoor in veel gevallen overbodig en de installatie van een geschikt netwerk is snel klaar.

De nieuwe Wireless Ethernet gateway 758-918 van WAGO is optimaal geschikt voor de draadloze overdracht van gegevens in toepassingen in de machine- en installatiebouw. Het robuuste apparaat heeft een interne antenne en kan door de hoge IP65 beschermingsklasse ook direct in het veld of aan een machine worden geïnstalleerd. De versie met een optionele externe antenne is geschikt voor het gebruik in een schakelkast of in andere situaties met een slechte verbinding.

In een oogopslag

  • WLAN 802.11 a/b/g/d/e/i/h en Bluetooth 4.0

  • Gebruik in industriële omgeving door beschermingsklasse IP65

  • Netwerk met tot zeven clients

  • Optioneel met externe antenne

Alle WLAN-standaards en Bluetooth

De Wireless Ethernet gateway 758-918 ondersteunt alle gangbare, actuele WLAN-standaards (WLAN 802.11 a/b/g/d/e/i/h); De integratie van praktisch elke gewenste WLAN-deelnemer is daardoor probleemloos mogelijk. Bovendien biedt de gateway ook communicatie via Bluetooth 4.0. Met de geïntegreerde Access-Point-functionaliteit kunnen er kleine WLAN- of Bluetooth-netwerken met tot zeven deelnemers worden opgezet. De gateway wordt simpelweg via een knop op het apparaat of via een webserver geconfigureerd.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: