Taal selecteren
digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_gettyimages-482172147_2000x1125.jpg

Digitale engineering

WAGO stelt alle gegevens, softwaretools en interfaces ter beschikking, die u tijdens uw processen nodig heeft – van de elektrische en mechanische planning, de bestelling en productie van geconfigureerde producten tot afzonderlijke producten.

Of het om de bouw van schakelsystemen, de planning van gebouwen of het ontwerp van printplaten gaat: WAGO biedt op maat gemaakte oplossingen die uw processen optimaliseren.

Informatie over digitale engineering

Overzicht

smartDATA

Gegevens, softwaretools en interfaces

Via onze CAE-interfaces met onze partners EPLAN, WSCAD en ZUKEN digitaliseert u heel eenvoudig uw engineeringproces in de schakelkast.

Digitale engineering voor een verhoging van de efficiëntie

Engineeringprocessen

Overzicht van onze diensten

elektrische Planung_CAE_800x800.jpg

2. Projecteren met de Smart Designer

Met de Smart Designer van WAGO, de configuratiesoftware voor producten van WAGO op het gebied van de elektrische verbindings- en automatiseringstechniek, bieden wij u te allen tijde toegang tot projecten, wereldwijd en zonder installatie.

elektrische Planung_800x800.jpg

3. Constructie (CAD)

WAGO biedt een uitgebreid productportfolio met onderdelen van WAGO die als download beschikbaar zijn. De CAD-productgegevens van WAGO worden van hieruit snel en gemakkelijk in de constructie van de klant overgenomen. Of het nu gaat om 2D- of 3D-gegevens, in een neutraal of in CAD-formaat van de gebruiker - het onlineportaal voldoet aan deze vereisten.

4. Markering

Met perfect op elkaar afgestemde hard- en software biedt WAGO performante en individuele markeringsoplossingen.
Voor alle markeringstaken in de schakelkast biedt WAGO de thermotransferprinter Smart Printer: afhankelijk van de werkwijze heeft u de mogelijkheid om markeringen vanuit verschillende systemen af te drukken.

beschriftung_buehne_2000x1125.jpg

5. Classificatie

WAGO ondersteunt uw digitale bedrijfsprocessen met technische en commerciële artikelgegevens die machineleesbaar en systeemcompatibel zijn. De basis wordt gevormd door normen als eCl@ss (Basic/Advanced) of ETIM.

Klassifizierung._2000x1125.jpg

Vraag nu uw individuele oplossing aan!


Behalve het verstrekken van advies en de gereedschappen voor het optimaliseren van uw eigen processen, plannen wij samen met u een individuele oplossing op een controller of een Edge Device. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Waarom u bij de bouw van schakelkasten voor WAGO moet kiezen

Als fabrikant van schakelkasten staat u voor de uitdaging om uw werkprocessen permanent te optimaliseren. Tegelijkertijd moet aan steeds meer eisen met betrekking tot in netwerken geïntegreerde systemen worden voldaan. Hoe concurrerend en rendabel u bent of blijft, is niet alleen afhankelijk van uw deskundigheid, maar ook en met name van de efficiëntie van uw productieproces.

Wij bieden u efficiënte en intelligente producten en oplossingen, bijv. voedingen, PLC's, rijgklemmen en meer, die u bij alle werkprocessen – van planning en projectering via de productie tot controle en inbedrijfstelling – ondersteunen.

WAGO biedt innovatieve oplossingen die de gebruiker vanaf de planning en projectering over de productie tot en met de controle en inbedrijfstelling ondersteunen.

Referenties van WAGO

Digitale engineering in de toepassing

Digitale engineering

Van de ontwerptafel tot het voltooide product

Datatransparantie langs de hele waardeketen verlaagt de kosten. Voor de horizontale integratie biedt WAGO "digitale engineering".

smartdata_grafik-aufbereitet-animation05_nie_2000_1500.jpg

Dit zou u ook kunnen interesseren

Ontdek nieuwe producten en oplossingen

Producten

Software voor de automatisering

Automatiseer machines, installaties en gebouwen efficiënter. Met de software van WAGO is dit mogelijk – en kunt u er zeker van zijn dat open standaarden geïntegreerd kunnen worden.

buehne_software_2000x1500.jpg
Digitalisering

Digitalisering

Communicatie tussen meerdere locaties via de cloud of intelligente automatisering: de digitalisering in de industrie heeft vele facetten, nog meer potentieel en dankzij cyber-security ook tal van uitdagingen.

digitalisierung_prozessanlage_vernetzung_industrie-4-0_2000x2000.jpg