Taal selecteren

Thema's
EnOcean: batterijloze draadloze technologie voor gebouwen

EnOcean biedt u het hoogste comfortniveau in combinatie met een laag energieverbruik. Bedien bijvoorbeeld lampen en jaloezieën eenvoudig draadloos met EnOcean-radiomodules - voor technisch en esthetisch innovatieve concepten in de gebouwautomatisering.

Uw voordelen:

  • Onderhoudsvrij dankzij "Energy Harvesting"
  • Groot bereik: maximaal 300 meter in het vrije veld, typisch 30 meter in gebouwen

  • Onbeperkt aantal sensoren
  • Duidelijke toewijzing van zender/ontvanger met 4.000.000.000 vaste codenummers.

Zonder boren: EnOcean in gebouwautomatisering

Een enorm voordeel is, dat schakelaars en sensoren met EnOcean-technologie overal in het gebouw op de muur of op het glasoppervlak gemonteerd kunnen worden, zonder te boren. EnOcean is dus bijzonder geschikt voor renovaties, waar het leggen van kabels moeilijk of zelfs onmogelijk is. Bovendien kunnen optische redenen (bv. glazen wanden) ook bepalend zijn voor de EnOcean-technologie.

Voordelen WAGO en EnOcean:

EnOcean is een technologie die in het bijzonder in combinatie met andere bussystemen, vb. DALI of SMI, vele voordelen biedt. Bovendien biedt het assortiment van WAGO interfaces voor alle relevante subsystemen. Deze kunnen in elke combinatie met de WAGO-controllers worden gecombineerd en tot een overkoepelende totale oplossing worden opgebouwd. EnOcean wordt onder meer gebruikt in combinatie met de WAGO-oplossingenflexROOM® en het WAGO-Lichtmanagment.

EnOcean-producten van WAGO

Uw contactpersoon bij WAGO