Taal selecteren
buehne_uebergabemodule_2000x2000_1.jpg

Interfacemodules

Met de WAGO-interfacemodules beschikt u over een veilig en onderhoudsvrij aansluitniveau voor de flexibele bedrading van signalen. Ze zorgen voor de verbinding van de elektronica met de elektrotechniek op besturingsniveau, en nemen bovendien de betrouwbare overdracht en verdeling van signalen op besturings- en veldniveau (installatie, machine) en omgekeerd voor hun rekening. Hierbij worden de besturingssignalen door geconfectioneerde insteekbare aansluitingen naar klemaansluitingen omgezet.

Uw voordelen:

  • Economische en tijdbesparende projectering en calculatie door reductie van de vereiste bedradingsmodules
  • Een overzichtelijke bedrading en duidelijke markering van de polen zorgen voor een snelle bedrading, inbedrijfstelling en het verhelpen van storingen
  • Veilige en onderhoudsvrije verbinding van de signaalkabels dankzij de betrouwbare aansluitklemmen met CAGE CLAMP®-veerklemtechniek
  • Ruimtebesparing in de schakelkast door de hoge aansluitdichtheid

Productoverzicht

Onze producten op het gebied van overgavemodules

Alle producten

Ontdek de gehele productdiversiteit van WAGO op het gebied van de interfacemodules

alle-produkte_uebergabemodule_2000x1500_o.jpg

Aanbevelingen om verder te lezen

Andere producten op het gebied van Interface Electronic

Voedingsmodules

Altijd een constante voedingsspanning - en dat wereldwijd en in de meest uiteenlopende toepassingen. Dit maakt de voedingsmodules van WAGO zo succesvol!

Stromversorung_2000x1500.jpg

Systeembekabeling

Componenten systematisch, snel en veilig bedraden: met WAGO kunt u eenvoudig systemen en schakelkastoplossingen efficiënt plannen, monteren en gebruiken.

buehne_systemverkabelung_2000x1500.jpg