Taal selecteren
buehne_systemverkabelung_2000x2000_1.jpg

Systeembekabeling

Afzonderlijke componenten van uw installatie systematisch, snel en eenvoudig bedraden – met het oog op de automatisering of in het kader van de overdracht van de bedrading van de schakelkast aan een standaardinterface zoals RS-232. Dit bespaart tijd en geld tijdens planning, installatie en inbedrijfstelling in tijden van steeds complexere systemen en besturingskastoplossingen. Gebruik hiervoor de uitgebreide productportfolio van de universele interfacemodules en systeembekabeling evenals van de besturingsspecifieke componenten.

Hier vindt u vandaag reeds een groot aantal fabrikanten waarvan de besturingssystemen comfortabel met de systeembekabeling van WAGO kunnen worden bedraad.

Uw voordelen:

  • Veilige en storingsvrije verbinding van individuele componenten
  • Snelle bekabeling dankzij geprefabriceerde systeemkabels
  • Overzichtelijke markeringsmogelijkheden
>

Productoverzicht

Onze producten op het gebied van systeembekabeling

Flexibele systeembekabeling voor uw applicaties

Holger Urban, Head of Product Management, laat in de video mogelijkheden voor de systeembekabeling zien, zodat u besturingen eenvoudig in uw systeem kunt integreren.

Flexibiliteit bij de planning van installaties door individuele ontwerpmogelijkheden

Producten uit het standaard portfolio of klantspecifieke wensen – WAGO biedt de juiste systeembekabeling voor uw applicatie. In de video laat Holger Urban, Head of Product Management, u de mogelijkheden zien.

Productinnovatie

Nieuwe interface- en koppelingsmodule

neemt 30 procent minder ruimte in bij geïntegreerde schermoptie

De nieuwe interfacemodule RJ-45 Cat.6A en de koppelingsmodule RJ-45 Cat.6A zijn ideaal geschikt voor 10 Gigabit ETHERNET (10GBASE-T) en voor toekomstige hogesnelheidstoepassingen tot 500 MHz. Bovendien zijn ze "PoE en PoE+"-compatibel en nemen ze 30 % minder plaats in dan de huidige WAGO-oplossing.

De beide nieuwe modules vullen de bestaande interfacemodules van WAGO (serie 289) aan en bieden voordelen bij het verhelpen van vaak voorkomende situaties, bijvoorbeeld door te bekabelen door middel van gereedschapsloze aansluittechniek. Met de koppelingsmodule verbindt u nu ook twee veldstekkers direct met elkaar en maakt u overdrachtspunten voor netwerken met vooraf geconfectioneerde leidingen beschikbaar.

De modules hebben een geïntegreerde schermoptie die aan de frontzijde kan worden gedeactiveerd. Beide varianten zijn in overeenstemming met de Cat.6A-ISO-componentenspecificatie.

Uw voordelen:

  • Aanwezige kabels kunnen snel en eenvoudig worden verlengd.
  • 30% minder benodigde ruimte dan de huidige WAGO-oplossing
  • Voor Cat.6A-toepassingen
  • Door TIA-568A/B-verbinding is nog slechts een artikel nodig om beide aansluitschema's te kunnen gebruiken.
  • Schermoptie geïntegreerd; aan frontzijde te deactiveren
MM-20930  website update Interface Module RJ45 Cat 6A_2000x1500.jpg

Alle producten

Ontdek de gehele productdiversiteit van WAGO op het gebied van systeembekabeling

システム配線.jpg

Dit zou u ook kunnen interesseren

Andere producten op het gebied van Interface Electronic

Interface elektronica

Signaalomvormers en scheidingsversterkers

Scheiden, versterken, filteren en converteren: de signaalomvormers en scheidingsversterkers nemen diverse functies in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden voor hun rekening en zorgen voor een veilige en foutloze overdracht van signalen.

buehne_messumformer_1_ad_2000x1500.jpg