Taal selecteren
power-supply_pro2_construction_2000x1125.gif

INTELLIGENTE PLANNING, EENVOUDIGE INSTALLATIE

De WAGO voeding Pro 2 – eenvoudig, snel, veilig!

Slimme planning

Voor de implementatie van de voeding Pro 2 is minder ruimte in de schakelkast en minder afstand tot andere componenten nodig. Hierdoor kunnen de kosten voor de koeling geoptimaliseerd worden. Voor de apparaten zijn 2D-/3D-gegevens via de CADENAS PARTcommunity, EPLAN-macro's en de Smart Designer-support beschikbaar. De stekers en de klemposities worden conform EN 81346-2 gemarkeerd, hetgeen een gedifferentieerde markering van de afzonderlijke aansluitpunten mogelijk maakt.

Uw voordelen:

  • Geringe afmetingen en een hoog rendement reduceren de benodigde ruimte en zorgen voor een betere koeling van de schakelkast.
  • De digitale tweeling vereenvoudigt de implementatie van E-CAD en zorgt voor een besparing op tijd en kosten.
  • Markering van de apparaten en van ieder aansluitpunt conform EN 81346-2

power-supply_pro2_header_construction_2000x1500.jpg

Eenvoudige installatie

Dankzij de veeraansluittechniek is een veilige en onderhoudsvrije verbinding gewaarborgd die ook nog eens snel en voordelig functioneert. Door de insteekbaarheid van de aansluitstroken kunnen de kosten verder worden verlaagd. De kabels kunnen van tevoren geconfectioneerd worden en zorgen zodoende voor een snelle installatie. De interface aan de voorkant maakt een zeer snelle en eenvoudige configuratie van de parameters mogelijk. De LED-balk geeft intuïtief de actuele belasting weer. De markering conform EN 81346-2 voor een eenduidige markering van de aansluitposities voorkomt bedradingsfouten.

Uw voordelen:

  • Push-in CAGE CLAMP®-stekers reduceren de benodigde tijd voor bedrading en installatie.
  • De configuratie via de interfacesoftware biedt meer flexibiliteit en een beter overzicht bij de installatie.
  • De LED-balk en de markering van het apparaat en van alle aansluitpunten vereenvoudigt de inbedrijfstelling van de installatie.

power-supply_pro2_header_installation_2000x1500.jpg

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken