Taal selecteren

25 januari 2022
Informatie to go

Voor iedereen die tastbare productinformatie wil: alle brochures, flyers en catalogi van WAGO om te downloaden en te doorzoeken

Uw voordelen:

  • Informatie op aanvraag
  • In het Duits en het Engels
  • Meerdere mediaformaten
  • Steeds actueel
  • Gratis

Onze productcatalogi

Verscheidenheid en overzicht steeds bij de hand

Hoe u ook zonder internet het overzicht over onze meer dan 25.000 producten kunt behouden? Heel eenvoudig, met onze productcatalogi in het formaat dat bij u past: als interactief e-book of als PDF-bestand.

Onze hoofdcatalogi in digitaal formaat in plaats van gedrukt: dit maakt het niet alleen gemakkelijker voor u om mee te nemen, maar ook om mee te werken - beschikbaar in het het Engels en het Duits, met een maximale grootte van 153 megabyte. In de aanvullende catalogi vindt u alle nieuwigheden, die het assortiment uit de hoofdcatalogi vervolledigen.

Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven

Brochures

Het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats - en veel dingen lossen zich vanzelf op. Met de juiste informatie is het net zo, zoals u in onze brochures kunt zien: maak het u eenvoudig - download, lees en weet wat past.

Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven

Dit zou u ook kunnen interesseren

Kom meer over ons te weten

Ondersteuning voor u

Van contactpersonen, opleidingen en beurzen tot certificaten en productinformatie tot retourzendingen: WAGO kan u snel en deskundig helpen - neem contact met ons op.

kundenservice_gettyimages-556419311_2000x2000_1.jpg
Klantenservice

WAGO producten ontdekken

De innovatiekracht, de moed, het doorzettingsvermogen en de creativiteit van onze ingenieurs hebben, mede dankzij de permanente verdere ontwikkeling, wereldwijd tot een verandering van systemen geleid, een ontwikkeling die overigens nog lang niet afgesloten is – dat bewijst WAGO steeds weer met nieuwe producten!

katalogeinstieg-alle_produktuebersicht_interface_interconnection_automatisierung_2000x1500_1.jpg
Producten