Taal selecteren
marine_motorboot_segelyacht_gettyimages-556376575_2000x2000.jpg

Aandrijvingsbesturing

Ongeacht of het gaat om een dieselmotor met uitlaatgasreiniging of hybrideaandrijvingen: de aandrijvingautomatisering komt van WAGO. Wij hebben de oplossingen voor het bereik aandrijvingsbesturing om u verder te helpen.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Intrinsiek veilige modules voor sensoren in Zone 2
  • Voedingsconcept compliant met de scheepvaart
  • Signaalconversie en automatisering uit één hand
  • Energiemeettechniek en elektronische zekeringen voor gericht energiemanagement aan boord

WAGO in de marine

Oplossingen voor de aandrijvingsbesturing

Onze automatisering en verbindingstechnologie voor aandrijvings- en stuursystemen bewijst zich op alle oceanen en onder de moeilijkste omstandigheden.

De aandrijvingstechniek van schepen wordt onder de loep genomen.

Sleutelwoorden zoals slow-steaming, dual-fuel, uitlaatgasreductie, hybride aandrijfconcepten of LNG als brandstof beschrijven vereisten die de complexiteit van de aandrijflijn verhogen. Uw vraag naar intelligente automatiseringsoplossingen is daarom alleen consequent. Met het intrinsiek veilige portfolio van het WAGO-I/O-SYSTEM 750 kunt u LNG-aandrijvingen automatiseren of scrubber- en filtersystemen inbouwen om de uitlaatemissies te verminderen.

De componenten van de 750-XTR-serie zijn bijzonder geschikt voor gebruik bij bijzonder hoge of lage omgevingstemperaturen, extreme trillingen of EMC-belasting. De voedingsmodules zijn ontworpen om te voldoen aan de verhoogde beschikbaarheid- en betrouwbaarheidsvereisten. Éénfase en meerfase voedingen en buffermodules zorgen voor de beschikbaarheid van het automatiseringssysteem in geval van een storing. De beveiliging van de secundaire circuits wordt uitgevoerd door middel van elektronische zekeringen die vanop afstand bediend kunnen worden. Energiemeetmodules voor dieselelektrische aandrijvingen en een uitgebreid portfolio van signaalomvormers en signaalversterkers maken het programma compleet.

marine_grafik_versorgungsredundanz_2000x2000.jpg

Meer weten

Meer uit het bereik scheepvaart

Of het nu gaat om Maritim 4.0, aandrijvingsregeling of tankballast en cargomanagement - WAGO biedt oplossingen voor elke maritieme uitdaging.

Tankballast en cargo

Perfect in balans

Een stabiele positie in elke zeegang is van vitaal belang voor vrachtschepen. Betrouwbare tankballastsystemen zijn hierbij de sleutel - met oplossingen van WAGO.

marine_containerschiffe_oben_1_2000x1500.jpg
Dekhandling en kranen

Veilig op elk moment

Onderhoudsvrije en veilige oplossingen die slepers en kranen altijd klaar voor gebruik maken: oplossingen van WAGO bewijzen hun waarde, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

marine_schlepper_seil_2000x1500.jpg
Alarmering en monitoring

Betrouwbare signaalverwerking

Gegevens verzamelen, verwerken, visualiseren en, indien nodig, alarmeren: alarmering- en monitoring-systemen met WAGO-technologie doen hun werk.

marine_steuerraum_1_gettyimages-169263598_2000x1500.jpg
Cabine-automatisering

Comfort met veiligheid

Betaalbare en betrouwbare connectorverbindingen van WAGO vormen de elektronische basis voor een hoge mate van comfort aan boord.

marine_kreuzfahrtschiff_1_2000x1500.jpg