Taal selecteren
marine_dickschiff_maritim-4-0_big-data_2_2000x2000.jpg

Maritim 4.0: kansen benutten

Een enorm potentieel is te zien in Maritim 4.0: niet alleen worden efficiëntiewinsten verwacht voor de koopvaardij, maar ook voor cruiseschipbedrijven en toeristische bedrijven. Door de toenemende digitalisering en netwerkvorming groeit ook het risico van misbruik van gegevens en cybercriminaliteit. Met WAGO beheerst u de uitdagingen van de moderne scheepvaart en kunt u de mogelijkheden van digitalisering en automatisering ten volle benutten.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • WAGO-controllers zorgen voor veilige communicatie tussen land en schip, gegevensregistratie, besturing en netwerken van subsystemen aan boord.
  • De PFC-controllerfamilie heeft alle benodigde scheepscertificeringen en goedkeuringen voor het Ex-gebied.
  • De modulaire oplossingen van WAGO kunnen flexibel aan individuele vereisten worden aangepast en uitgebreid, waardoor u kunt reageren op toekomstige ontwikkelingen in de industrie.

WAGO in de scheepvaart

Oplossingen voor Maritim 4.0

Onze oplossingen op het gebied van Maritim 4.0 bewijzen zich op alle oceanen en onder de moeilijkste omstandigheden.

De scheepvaart is in verandering - dit is hoe WAGO u ondersteunt:

  • De open WAGO-oplossingen zijn ontworpen voor maximale bedrijfszekerheid en maken dankzij hun modulaire opbouw een veilige toekomst voor modernisering en uitbreiding mogelijk.
  • De Linux®-basis van de WAGO-controller is investeringsbestendig en heeft geïntegreerde beschermingsmechanismen tegen cybercriminaliteit - een belangrijke voorwaarde voor communicatie tussen land en schip, evenals gegevensverzameling, -controle, -regulering en netwerkvorming van subsystemen aan boord.
  • De robuuste en hoogwaardige PFC-controllerfamilie heeft alle benodigde scheepscertificeringen en goedkeuringen voor het ex-bereik.

Onze oplossingen in het gebruik

WAGO heeft al veel opwindende projecten op het gebied van Maritim 4.0 geïmplementeerd. Lees hier meer over de meest actuele projecten.

Meer weten

Verdere oplossingen in het bereik scheepvaart en offshore

Of het nu gaat om Maritim 4.0, aandrijfregeling of tankballast en cargomanagement - WAGO biedt oplossingen voor elke maritieme uitdaging.

Aandrijvingsbesturing

Klaar voor de volgende

Intelligente automatiseringsoplossingen zijn ook de toekomst van de scheepvaart. Dankzij oplossingen van WAGO kunt u veilig werken.

marine_motorboot_segelyacht_gettyimages-556376575_2000x1500.jpg
Tankballast en cargo

Perfect in balans

Een stabiele positie in elke zeegang is van vitaal belang voor vrachtschepen. Betrouwbare ballastsystemen zijn hierbij van cruciaal belang - met oplossingen van WAGO.

marine_containerschiffe_oben_1_2000x1500.jpg
Dekhandling en kranen

Veilig op elk moment

Onderhoudsvrije en veilige oplossingen waardoor sleepboten en kranen altijd klaar zijn voor gebruik: de oplossingen van WAGO weten ook onder de meest extreme omstandigheden te overtuigen.

marine_schlepper_seil_2000x1500.jpg
Alarm en monitoring

Betrouwbare signaalverwerking

Gegevens verzamelen, verwerken, visualiseren en, indien nodig, alarmeren: alarm- en monitoring-systemen met WAGO-technologie doen wat ze beloven.

marine_steuerraum_1_gettyimages-169263598_2000x1500.jpg