Taal selecteren
marine_containerschiffe_oben_1_2000x2000.jpg

Tankballast en cargomanagement

Perfect in evenwicht: WAGO is uw competente partner voor oplossingen op het vlak van tankballast- en cargomanagement. Wij beschikken over de ervaring, de kennis en de producten om u doelgericht verder te helpen.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Universeel inzetbaar
  • Gedecentraliseerd, modulair en goedgekeurd voor schepen
  • Webvisualisatie met gedifferentieerd bevoegdheidsconcept

WAGO in de scheepvaart

Oplossingen voor tankballast- en cargomanagement

Onze oplossingen op het gebied van tankballast- en cargomanagement bewijzen zich op alle oceanen en onder de moeilijkste omstandigheden.

marine_grafik_topologie-tankballastsystems-doppelter-ring-und-zentrale-verarbeitung_2000x2000_1.jpg

Automatisering voor tankballast- en cargomanagementsystemen

Een stabiele positie in elke zeegang is van vitaal belang voor vrachtschepen. De levensverzekering tegen een verkeerde trim, slagzij en diepgang is een betrouwbaar tankballastsysteem. Hier kan het anti-heeling-systeem een heleboel stappen van het arbeidsproces automatiseren. Snelle laad- en losprocessen worden dankzij een geautomatiseerd cargomanagementsysteem een stuk makkelijker. Zorg in geval van storingen d.m.v. een Emergency-Shutdown-systeem met WAGO-automatiseringscomponenten voor veilig verlopende processen. In de cruiseschepen uit Papenburg en Italië wordt deze oplossing ter bescherming van mens en milieu reeds lang gebruikt.

Onze oplossingen in gebruik

WAGO heeft al veel boeiende projecten geïmplementeerd op het gebied van ballast- en cargomanagement. Lees hier de meest actuele.