Taal selecteren
marine_containerschiffe_oben_1_2000x2000.jpg

Tankballast en cargomanagement

Perfect in evenwicht: WAGO is uw competente partner voor oplossingen op het vlak van tankballast- en cargomanagement. Wij beschikken over de ervaring, de kennis en de producten om u doelgericht verder te helpen.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Universeel inzetbaar
  • Gedecentraliseerd, modulair en goedgekeurd voor schepen
  • Webvisualisatie met gedifferentieerd bevoegdheidsconcept

WAGO in de scheepvaart

Oplossingen voor tankballast- en cargomanagement

Onze oplossingen op het gebied van tankballast- en cargomanagement bewijzen zich op alle oceanen en onder de moeilijkste omstandigheden.

Automatisering voor tankballast- en cargomanagementsystemen

Een stabiele positie in elke zeegang is van vitaal belang voor vrachtschepen. De levensverzekering tegen een verkeerde trim, slagzij en diepgang is een betrouwbaar tankballastsysteem. Hier kan het anti-heeling-systeem een heleboel stappen van het arbeidsproces automatiseren. Snelle laad- en losprocessen worden dankzij een geautomatiseerd cargomanagementsysteem een stuk makkelijker. Zorg in geval van storingen d.m.v. een Emergency-Shutdown-systeem met WAGO-automatiseringscomponenten voor veilig verlopende processen. In de cruiseschepen uit Papenburg en Italië wordt deze oplossing ter bescherming van mens en milieu reeds lang gebruikt.

marine_grafik_topologie-tankballastsystems-doppelter-ring-und-zentrale-verarbeitung_2000x2000_1.jpg

Onze oplossingen in gebruik

WAGO heeft al veel boeiende projecten geïmplementeerd op het gebied van ballast- en cargomanagement. Lees hier de meest actuele.

Meer weten

Verdere oplossingen in het bereik scheepvaart en offshore

Of het nu gaat om Maritim 4.0, aandrijfregeling of tankballast en cargomanagement - WAGO biedt oplossingen voor elke maritieme uitdaging.

Alarmering en monitoring

Betrouwbare signaalverwerking

Gegevens verzamelen, verwerken, visualiseren en, indien nodig, alarmeren: alarm- en monitoring-systemen met WAGO-technologie doen hun werk.

marine_steuerraum_1_gettyimages-169263598_2000x1500.jpg
Aandrijfbesturing

Klaar voor de volgende

Intelligente automatiseringsoplossingen zijn ook de toekomst van de scheepvaart. Dankzij oplossingen van WAGO bent u aan de veilige kant.

marine_motorboot_segelyacht_gettyimages-556376575_2000x1500.jpg
Dekhandling en kranen

De klok rond veilig

Onderhoudsvrije en veilige oplossingen die slepers en kranen altijd klaar voor gebruik maken: oplossingen van WAGO bewijzen hun waarde, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

marine_schlepper_seil_2000x1500.jpg
Cabine-automatisering

Comfort met veiligheid

Betaalbare en betrouwbare connectiviteitsoplossingen van WAGO vormen de elektronische basis voor het gemak aan boord.

marine_kreuzfahrtschiff_1_2000x1500.jpg