text.language

Uw toegang tot WAGO

U bent nog niet geregistreerd?

Meteen registreren!
Railway_FINAL_V7_2000x1125.jpg

Spoorwegtechniek

Onderhoudsvrije verbindingen voor vervoer over korte en lange afstanden hebben wij met de veerklemtechniek mogelijk gemaakt. Nu bieden wij nog meer uitgebreide oplossingen.
WAGO in de spoorwegtechniek

Oplossingen voor uw taken

Spoorwegvoertuigen, seintechniek of stations - overal waar in de spoorwegsector stroom vloeit of signalen overgedragen en omgezet worden, kunnen producten van WAGO worden toegepast. Om deze reden vertrouwen exploitanten, fabrikanten en toeleveranciers van spoorweg- en seintechniek op WAGO. Sinds 1977 verrichten wij pionierswerk op het gebied van elektrische verbindingstechniek: weg van de schroef - naar de veeraansluittechniek - en bepalen wij daarmee de standaarden in de spoorwegtechniek.

railway_bahnhof_zug_bahnsteig_fotolia_65801186_2000x1125.jpg

Infrastructuur in stations

De spoorweginstallaties en stationsgebouwen zijn voorzien van verschillende installaties en systemen, die op elektriciteit werken en waarvan de functionaliteit moet worden gemonitord. Daartoe behoren bijvoorbeeld verlichtingsregelingen, evacuatiesystemen en laagspanningsschakelsystemen, die garant staan voor het comfort en de veiligheid van de passagiers. WAGO zorgt ook in stations voor fail-safe voedingen en de registratie van verschillende analoge en digitale signalen.

railway_zug_bahn_ice_2000x1125.jpg

Techniek van WAGO in spoorvoertuigen

Snel en gebruiksvriendelijk, operatoronafhankelijk, hoge contactkwaliteit van de elektrische verbindingstechniek van WAGO: het zijn slechts enkele redenen waarom deze trillingsbestendige veeraansluittechniek al 40 jaar wordt gebruikt in elektrische en diesellocomotieven, passagierstreinen en dubbeldekstreinen, hogesnelheidstreinen alsook trams en metro's.

railway_zug_bahn_ice_schienen_panthermedia_b61824945_2000x1125.jpg

Toepassingen in de trein

Dankzij het enorm uitgebreide productassortiment in de verbindings-, interface- en automatiseringstechniek van WAGO vinden wij altijd een passende, betrouwbare en snel en eenvoudig te installeren oplossing voor alle toepassingen: voor de beperkte ruimte in de bestuurderscabine, voor de sturing van deuren, verlichting en airco, voor lang werkende aandrijvingen en omvormers of voor schakelpanelen en verdeelborden, acculaders, toiletten en aansluitkasten.

railway_zug_bahn_schienen_ampel_2000x1125.jpg

Spoorwissels

Werkende wisselomzetsystemen, ongeacht of ze elektrisch of hydraulisch worden bediend, zijn essentieel om treinongevallen te voorkomen. Daarom vertrouwen exploitanten op "predictive maintenance", wat neerkomt op het detecteren van mogelijke defecten vóór ze zich daadwerkelijk voordoen. Het WAGO-I/O-SYSTEM verzamelt de gegevens die door sensoren op de wissels worden gemeten, en bezorgt ze aan het controlecentrum. Op die manier kunnen de kleinste afwijkingen meteen geanalyseerd en gerepareerd worden.

railway_bahnuebergang_zug_2000x1125.jpg

Seintechniek aan spoorwegoverwegen

Betrouwbare en onderhoudsvrije elektrische verbindingen zijn essentieel in de seintechniek aan spoorwegoverwegen, maar ook in stations of bij wissels. Vooral in kabeldozen, overwegsystemen, wisselsystemen en seinhuizen wordt de verbindingstechniek van WAGO in de meest uiteeinlopende facetten toegepast. De verbindingstechniek van WAGO wordt al sinds de jaren '70 gebruikt in spoorwegtoepassingen. Deze techniek heeft bovendien de nodige goedkeuringen en heeft zijn goede werking in de praktijk bewezen.

Video

Ons WAGO-I/O-SYSTEM vormt de ideale aanvulling op de veiligheidsgeoriënteerde besturing van onze klanten om preventief onderhoud te realiseren. Aangezien onze producten voldoen aan de normen DIN EN 50121-4, EN 50121-5 en DIN EN 50155 is er geen beperking qua toepassingsdomeinen. Zowel voor spoorwegtoepassingen als voor seinhuisjes voldoen onze producten aan de geldende voorschriften.

Voordelen:

  • De schroefloze aansluittechniek staat garant voor een maximale contactveiligheid.
  • De als isolatie gebruikte kunststoffen voor rijgklemmen voldoen voor 100 procent aan de eisen van de EN 45545.

Uw lijst is leeg.

Er zijn helaas geen relevante resultaten voor uw criteria. U kunt uw filtercriteria wijzigen of volledig resetten.

Spoorwegtechniek met WAGO:
Wij geven graag een antwoord op uw vragen.

Market Management Industry Process

Andere serviceaanbiedingen: