Taal selecteren

Nieuws 14 april 2021
Portfolio uitbreiding van de rijgklemmen TOPJOB® S met hendel

De nieuwe rijgklemmen TOPJOB® S met hendel, nominale doorsnede 4mm2, vormen een aanvulling op het bestaande WAGO-assortiment rijgklemmen op het gebied van doorvoerklemmen.

In een oogopslag:

  •  TOPJOB® S met hendel in nominale doorsnede 4 mm²

  • Aansluiting zonder gereedschap

  • Tijdsbesparing bij veelvuldige herbedrading

  • Intuïtieve bediening

Met deze bijkomende variant zijn er nu rijgklemmen met hendel beschikbaar voor nominale doorsnedes van 2,5 mm2 tot 16 mm2. Deze past perfect in het volledige rijgklemmenprogramma TOPJOB® S en kan gemakkelijk worden gecombineerd met bestaande klemmen, ongeacht of het nu gaat om een om een klem met drukknop of bedieningsopening. Zo worden dezelfde bruggen en hetzelfde labelsysteem gebruikt. Bovendien maakt hij indruk met zijn intuïtieve bediening met een hendel, waarvoor geen gereedschap nodig is en die, wanneer geopend, het open aansluitpunt goed aangeeft. De rijgklemmen met hendels zijn onder andere geschikt voor een snelle en gemakkelijke netaansluiting.

De 2-draads of 3-draads rijgklem is verkrijgbaar in grijs, blauw en groen-geel voor PE (beschermende geleider). Deze heeft een externe verbinding met hendelbediening en voor de interne verbinding een bedieningsopening of een drukknop. Een gelijktijdige aansluiting van meeraderige, moeilijk te buigen afgeschermde kabels is bijzonder handig met de hendel. Bovendien wordt de tijd die nodig is voor mogelijke herbedrading verminderd door de intuïtieve bediening zonder gereedschap van de hendel.

WAGO-rijgklemmen met bedieningshendel, drukknop of bedieningsopening

De rijgklemmen van WAGO zijn verkrijgbaar in drie verschillende bedieningsvarianten: met hendel, met drukknop of met bedieningsopening – voor iedere toepassing is dus altijd een geschikte rijgklem beschikbaar.

betaetigungsvarianten_topjob-s_keyvisual_2000x1500.jpg