Taal selecteren
MM-40299  website update  GWA Leuchtentechnikseite_led_2000x2000.jpg

Referenties uit de armatuurtechniek

U wilt weten hoe u uw verlichting met onze producten schitterend in scène kunt zetten? Ontdek dan hier een selectie van referentierapporten over lichtinstallaties, de productie van LED-modules en device drivers en specifieke oplossingen. Of het nu om klemmen, connectoren, SMD-printklemmen of lichtmanagement gaat, voor binnen- of buitenarmaturen – WAGO heeft steeds de passende oplossing voor uw plannen.

Ontdek de spannende projecten en ontdek hoe onze klanten hun armatuuraansluiting makkelijk en efficiënt vorm geven met WAGO. Laat u inspireren

Voornaamste referenties

Armatuurtechniek in de praktijk

Sinds augustus 2020 straalt het olympisch stadion van Helsinki na zijn totaalrenovatie in nieuw licht - letterlijk. Daarvoor zorgt de der SIRIUS®-schijnwerper van de armaturenproducent SITECO. SITECO ziet kwaliteit als een totaalpakket. Daarom vertrouwt de onderneming op even hoogwaardige en dankzij de hendel intuïtief en makkelijk te bedienen armatuuraansluitingstechniek van WAGO.

Kleine klemmen gooien hoge ogen

OSRAM stuurt de wereldwijde verlichtingsmarkt aan met een nieuwe LED-driver met een profielhoogte van slechts 11 millimeter. Een essentieel onderdeel van de innovatie vormen de uiterst kleine en tegelijk comfortabele SMD-aansluitklemmen van de Serie 2060 van WAGO.

lighting_referenz_osram_gebaeude_aussenansicht_SGO-20160426-0012-2_2000x1125.jpg

Rendabele LED-technologie in plaats van kwikdamplampen: welk besparingspotentieel het gebruik van LED-straatlantaarns betekent, wordt op indrukwekkende wijze aangetoond door de nieuwe Vulkan-serie van Nordeon uit Springe. Om het modulaire armatuurprogramma voor de respectieve straatomstandigheden optimaal te kunnen configureren, kiest Nordeon bij de installatie van de componenten voor de innovatieve verbindingstechniek van WAGO.

building_referenz_nordeon_1_2000x1125.jpg

Video's

Mediatheek

Armatuurtechniek in de praktijk

Videos: 3 | Duration: 6:18

Armatuurtechniek in de praktijk

Videos: 3 | Duration: 6:18

Meer over armatuurtechniek

Meer uit het bereik armatuurtechniek

Dit zou u ook kunnen interesseren

THEMA'S EN TOEPASSINGEN VOOR VANDAAG EN MORGEN

Lichtmanagement

Het WAGO Lighting Management is een intelligente oplossing voor de verlichtingsregeling in grote ruimten zoals productiehallen of magazijnen. De combinatie van voorgedefinieerde hardware en eenvoudig te bedienen software vereenvoudigt de planning en de inbedrijfstelling van nieuwe verlichtingssystemen en biedt tal van voordelen voor het gebruik van deze systemen.

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1125.jpg

Optimale lichtinstallatie en -automatisering

Kosten en energie-efficiëntie spelen bij de verlichting een belangrijke rol. De oplossingen van WAGO helpen u bij de planning en de realisatie van uw doelen.

building_licht_lagerhalle_2_istock_000014092815_2000x2000.jpg