Taal selecteren

Thema's
Applicatiecontroller: registratie en download

Het verheugt ons dat u geïnteresseerd bent in onze nieuwe applicatiecontroller. Met de controllers kunt u uw projecten nog eenvoudiger plannen, regelen en visualiseren.

De applicatiecontrollers zijn voorbereid voor de verwerking van WAGO applicaties.
U kan de mogelijke controllers voor de betreffende applicatie herkennen aan de verschillende artikelnummers. 
Door u te registreren op de WAGO-website, sturen wij u per e-mail de nieuwste versie van de betreffende software en kunnen we u steeds helpen met eventuele vragen.

energymanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x1500px.jpg

Energiedatamanagement

Combineer een krachtige controller met software die de verschillende signalen van de aangesloten meters en sensoren automatisch detecteert. Energiemonitoring eenvoudig en flexibel.

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1500.jpg

Lichtmanagement

Door de combinatie van vooraf gedefinieerde hardware en gebruiksvriendelijke software biedt WAGO een lichtmanagementsysteem aan dat de planning en inbedrijfstelling van nieuwe verlichtingssystemen aanzienlijk vereenvoudigt en biedt het tal van voordelen voor het gebruik van deze systemen.

building_raum_raumautomation_istock_000053954758_2000x1500.jpg

Ruimtemanagement

Om de volledige functionaliteit van de applicatiecontroller te kunnen gebruiken, hebt u de flexROOM®-software nodig. De software ontvangt u na de registratie. Wanneer u zich registreert, sturen wij u per e-mail de nieuwste versie van de software en kunnen we u steeds helpen met eventuele vragen.

process_prozessdaten_anlagenvernetzung_fotolia_121705392_2000x1500.jpg

MTConnect

Treed ook comfortabel en efficiënt toe tot de Smart Factory met digitalTAP(tm) - Powered by MTConnect.

Handleiding voor de applicatiecontroller

Hier vindt u een handleiding ter ondersteuning bij de inbedrijfstelling van de applicatiecontroller. WAGO helpt u stap voor stap bij het importeren van software.

WAGO in de praktijk

Referenties uit de gebouwtechniek

Als partner en innovatieleider implementeert WAGO vele interessante projecten. Ontdek onze creatieve en efficiënte oplossingen op het gebied van gebouwtechniek.

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: