Select language

building_licht_lagerhalle_2_istock_000014092815_2000x2000.jpg

Verlichtingsinstallatie en -automatisering die loont

Moderne verlichting is afgestemd op de behoefte, comfortabel en energiebesparend. Op voorwaarde dat u het potentieel van uw installatie optimaal benut door een vakkundige planning, een optimale installatie en een intelligente verlichtingsregeling. Op de juiste manier geïmplementeerd, beschermt u het milieu, verlaagt u de energiekosten en verbetert u de werkomgeving en de atmosfeer in het gebouw. Dit biedt voordelen voor de inbedrijfstelling, het onderhoud en het hergebruik, omdat moderne lichtmanagementoplossingen bijvoorbeeld eenvoudig via een grafische gebruikersinterface kunnen worden geconfigureerd. Complexe installaties en gecompliceerde programmering behoren daarmee tot het verleden.

Goede redenen om voor WAGO te kiezen:

  • Optimale lichtkwaliteit
  • Hoog gebruikerscomfort
  • Energie-efficiënte werking
  • Eenvoudige inbedrijfstelling zonder programmeerwerk
  • Snel en eenvoudig onderhoud en hergebruik

Lichtmanagement met WAGO

Toekomstgerichte oplossingen ook voor uw gebouw

building_systemgrafik_einsparpotentiale-innenbeleuchtung_2000x2000.jpg

Lichtmanagement - hefboom voor meer efficiëntie

Kunstlicht verlicht woonkamers, kantoorgebouwen en fabriekshallen, verlicht 's nachts straten of zet bezienswaardigheden in scène. Dat betekent dat verlichting nu verantwoordelijk is voor ongeveer 19% van het wereldwijde elektriciteitsverbruik. Vanuit zakelijk oogpunt komt echter een ander aspect naar voren: de rentabiliteit van de installatie. De grootste beïnvloedende factor wordt in dat verband gevormd door de energiekosten, die ongeveer 70 % van de totale kosten van een verlichtingssysteem bedragen. Daarom ligt de energetische optimalisatie van elk verlichtingssysteem voor de hand, of het nu gaat om modernisering of installatie van een nieuw systeem.

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x2000.jpg

Verlichting in hallen - met weinig moeite een optimaal resultaat

Het lichtmanagement van WAGO is een intelligente oplossing voor de verlichtingsregeling in grote ruimten zoals productiehallen of magazijnen. De combinatie van vooraf gedefinieerde hardware en eenvoudig te bedienen, webgebaseerde software vereenvoudigt de planning en de inbedrijfstelling van nieuwe verlichtingssystemen, en biedt tal van voordelen voor de werking van deze systemen.

Variabel ruimteconcept voor flexibele werkomgevingen

Philips heeft met zijn centrale in de vestiging van Hamburg niet alleen een ultramoderne werkomgeving met creatieve thematische indeling, maar ook een prestigeobject voor innovatieve verlichtingstechniek gecreëerd. De variabele oplossing voor gebouwautomatisering flexROOM® van WAGO neemt de complete ruimteautomatisering van de campus met zes verdiepingen voor haar rekening.

Kom meer te weten

Onderwerpen en oplossingen voor vandaag en morgen

Uw lijst is leeg.

Er zijn helaas geen relevante resultaten voor uw criteria. U kunt uw filtercriteria wijzigen of volledig resetten.

9 augustus 2019
Thema's

Applicatieve controllerredundantie (ACR) van WAGO

Schepen zonder bemanning in plaats van zeevaardersromantiek? Initiatieven voor "autonomous ships" forceren deze ontwikkeling. Van de onbemande machineruimte, die nochtans maximaal 24 uur zonder directe ingreep in werking mag zijn, naar een autonoom varend schip, dat tot wel zes weken zonder menselijke ingreep in het systeem in bedrijf dient te zijn, is het echter nog een lange weg. Het redundantieconcept van WAGO voor besturingssystemen maakt deze weg korter en biedt een oplossing om fouten in het automatiseringssysteem te compenseren en een continue werking van het technische systeem te garanderen.

Thema's

WAGO WINSTA® Pluggable Connection System in the Context of Construction Product Regulation (CPR)

WAGO offers cable assemblies within the WINSTA® Pluggable Connection System that have been tested to EN 50575 and comply with CPR requirements.

Interview

Our World of Products Has Many Facets

WAGO’s website has been systematically upgraded as part of the implementation of the corporate strategy to better support customers and facilitate their projects. This includes taking the online shop to the next level. Marc Henschke, head of the team responsible for this effort, reveals the work that goes on behind the scenes.

19 februari 2019
Thema's

WAGO WINSTA® Pluggable Connectors – Questions and Answers

Pluggable Connectors – You Ask, We Answer

Thema's

WAGO Cloud

#openandeasy: Universal IoT Solutions for Machines, Systems and Buildings

Thema's

TSN plus OPC UA als nieuwe standaard voor de industriële sector

Industriële communicatie moet snel, realtime en gestandaardiseerd zijn, zodat bedrijven de uitdagingen van de digitalisering het hoofd kunnen bieden. WAGO maakt daarom gebruik van OPC UA over TSN als communicatiestandaard welke de oplossingen van morgen op alle niveaus en onafhankelijk van de fabrikant mogelijk maakt.

WAGO voor beroepsgroepen

Gefocust op uw vereisten

Voor installateurs en systeemintegratoren: gebruik onze toegang voor professionele gebruikers voor directe toegang tot de relevante informatie op het gebied van gebouwtechnologie.