Taal selecteren
power-supply_pro2_communication_2000x1125.gif

Toekomstbestendige communicatie

De WAGO voeding Pro 2 – meer weten betekent meer controle

Power met communicatie voor Industrie 4.0

De voeding Pro 2 van WAGO is zodanig ontworpen dat belangrijke bedrijfsstatussen direct aan de voorkant afgelezen of andere waardevolle gegevens via de controller opgeroepen kunnen worden. Alleen wie over realtime-informatie beschikt, kunnen situaties in realtime beoordelen en weloverwogen handelen. De WAGO Power Supply Pro 2 heeft verschillende functies en componenten die de gebruiker informeren.

Specifiek voor data-acquisitie en het uitlezen van statusinformatie kan een speciale communicatiemodule worden aangesloten op de Pro 2-voeding, waardoor het gewenste protocol beschikbaar wordt voor koppeling aan het automatiserings- en besturingsniveau.

De LED-balk aan de voorzijde geeft betrouwbaar het huidige uitgangsvermogen weer, evenals overbelastingen en lastreserves. Bovendien geven de LED's de geselecteerde bedrijfsmodus en, indien nodig, ook waarschuwingen en storingen weer.

In een oogopslag:

  • Klaar voor Industrie 4.0 – een communicatiemodule kan op ieder gewenst moment aangesloten worden, zodat u alles kunt registreren wat u nodig heeft.

  • Software voor hardware – richt de voeding Pro 2 van WAGO volledig naar uw behoeften in.

  • Eenvoudig en direct – de LED-balk aan de voorzijde toont u betrouwbaar het actuele uitgangsvermogen, evenals overbelastingen en belastingreserves, de geselecteerde bedrijfsmodus evenals waarschuwingen of fouten in de vorm van de code op de frontzijde.

Power communiceert nu

Weten in plaats van raden: de WAGO voeding Pro 2 is zo gebouwd, dat u belangrijke bedrijfsstatussen ofwel direct ter plaatse of via een communicatiemodule samen met andere belangrijke gegevens kunt uitlezen. M. Grabowski, GKAM Automotive, legt uit hoe.