Taal selecteren
Loesungen_Connectivity_Hero_2000x1125.jpg

Connectivity Hero

Open automatisering met WAGO

Maximale onafhankelijkheid en flexibiliteit voor uw automatisering

Met onze controllers en veldbuscouplers bent u bij de automatisering volledig onafhankelijk, omdat ze alle gangbare veldbus- en ETHERNET-protocollen ondersteunen. Zo kunt u uw bestaande protocollen gebruiken, maar ook eenvoudig overschakelen op nieuwe protocollen. In combinatie met onze I/O-systemen blijft u tegelijk flexibel: met meer dan 500 verschillende modules beschikt u over een heleboel mogelijkheden, gaande van eenvoudige digitale en analoge signaalverwerking tot branchespecifieke communicatie.

Gestandaardiseerde en veilige communicatie voor de industriële automatisering

Flexibel, toekomstbestendig en uitbreidbaar – OPC UA wint snel aan belang als communicatiestandaard voor toepassingen in de automatiseringstechniek.

5G als sleuteltechnologie voor industrie 4.0

Het globale initiatief 5G-ACIA moet de nieuwe mobiele communicatiestandaard voor de gehele industriële productie vastleggen en zo de digitalisering bevorderen. WAGO helpt als lid actief mee bij de ontwikkeling hiervan.

TSN ALS NIEUWE STANDAARD VOOR DE INDUSTRIE

Industriële communicatie moet snel, realtime en gestandaardiseerd zijn, zodat bedrijven de uitdagingen van de digitalisering het hoofd kunnen bieden. WAGO bereidt daarom zijn twee nieuwe automatiseringsoplossingen, de I/O systemen Advanced en Field, voor „Time-Sensitive Networking" (TSN) voor. Hoge performantie en consistentie van de netwerkinfrastructuur zijn de doorslaggevende voordelen die de nieuwe communicatiestandaard met zich meebrengt.

Controllers

controller_gemischt_2000x1125px.jpg

WAGO-I/O-SYSTEM 750/753

WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR

titel_0750_XTR_Knoten_017_2000x1125px.jpg

WAGO I/O System Field

MM-16046  3D product pictures  IO system Field EthernetIP and EtherCAT variants_2000x2000 (2).jpg