Taal selecteren
Loesungen_Modulare-Software_2000x1125.jpg

Modulaire software

Open automatisering met WAGO

"Automation meets IT"
Verbind de werelden van de moderne techniek.

Ervaar de mogelijkheden van onze open automatiseringsplatforms. Het maakt niet uit of u zich thuis voelt in de wereld van PLC-programmering of embedded programmeren: bij ons kunt u uw favoriete softwaretools en programmeertalen gebruiken - omdat wij het beste van beide werelden combineren. Zo bieden wij u de grootst mogelijke flexibiliteit en onafhankelijkheid, evenals de mogelijkheid om automatiserings- en IT-taken op één platform te realiseren.

PLC-programmering

Voor het programmeren van PLC's kunt u gebruik maken van onze engineering software e!COCKPIT. Deze is gebaseerd op de industriële standaard CODESYS V3 die u toelaat om software te ontwikkelen in de programmeertalen van IEC 61131-3 (ST, FBD, SFC, LD) evenals in CFC. De beproefde programmeeromgeving maakt de instap voor u uitermate eenvoudig: bestaande programma's kunnen zonder bij- of omscholen opnieuw gebruikt en verder ontwikkeld worden. Zo kunt u gebruik maken van moderne paradigma's, zoals bijvoorbeeld objectgeoriënteerde programmering (OOP) of huidige visualisatietechnologieën.

software_ecockpit_2000x2000px.jpg

Embedded Linux

Met Linux® als besturingssysteem op onze controllers PFC100 en PFC200 beschikt u als gebruiker over een slank en veilig besturingssysteem dat u tal van voordelen biedt. Hiermee kunt u de broncode met behulp van "Open Source“ steeds afstemmen op de eigen behoeften. Bovendien wordt het besturingssysteem permanent geoptimaliseerd door de actieve Open Source-community. Hierdoor bent u altijd up to date voor toekomstige vereisten, vooral met betrekking tot security.

Loesungen_Modulare_Software_2000x2000.jpg

Ervaar open engineering met ctrlX OS

Flexibiliteit en openheid zijn in de automatisering de belangrijkste drijfveren: WAGO vertrouwt daarom op sterke partnerschappen; alleen samen kunnen gekwalificeerde oplossingen in Industrie 4.0 worden ontwikkeld.

MM-430834_new-website-page_betriebssystem-ctrlX_OS_wago_SD_221013_3033_2000x1125_.jpg