Taal selecteren
katalogeinstieg_verbindungstechnik_1_ad_2000x1125_0017_2000x2000.jpg

Verbindingstechniek

Eenvoudig, veilig, onderhoudsvrij: voor de montage op rails, verdeelkasten, printplaten of als connector in kabelgoten of in schakelkasten: WAGO biedt voor elk gebied de juiste elektrische verbindingstechniek.

Uw voordelen met de verbindingstechniek van WAGO:

  • Tijdbesparing
  • Onderhoudsvrijheid
  • Betrouwbaar in vele toepassingen
  • Duurzaam contact – onafhankelijk van de operator

Productcategorieën

Verscheidenheid in de verbindingstechniek

Rijgklemmen

Snel te installeren, absoluut trillingsbestendig en onderhoudsvrij: de WAGO-rijgklemsystemen maken gebruik van beproefde veerklemtechnologie en zorgen voor een verhoogde beschikbaarheid en betrouwbaarheid van installaties en apparaten.

buehne_reihenklemmensystem_2000x1125.jpg

Installatieklemmen

Eenvoudig tijd en kosten besparen - in de verdeelkast of aftakdoos: dit wordt mogelijk gemaakt door de WAGO-installatieklemmen die ook nog eens weinig plaats innemen.

buehne_installationsklemmen_2000x1125.jpg

Connector

Op de printplaat, in de schakelkast of voor aansluiting van verlichtingsarmaturen: met de connectoren van WAGO kunt u oplossingen snel, veilig en duurzaam realiseren.

buehne_steckverbinder_ad_2000x1125.jpg

Printplaataansluiting

De juiste veeraansluitingstechnologie voor elke toepassing: printklemmen en connectoren van WAGO kunnen snel en veilig worden gebruikt.

buehne_leiterplattenanschluss_ad_2000x1125.jpg

Lichtaansluitklemmen

Verlichting en apparaten veilig aansluiten - waar ook ter wereld: geen probleem met WAGO-lichtaansluitklemmen - ongeacht de taak.

buehne_netzanschlussklemmen_2000x1125.jpg

Doorvoercomponenten

Vaste of insteekbare apparaataansluiting - met directe geleider- of soldeeraansluiting: WAGO biedt verschillende oplossingen voor de verbindingstechniek die aan uw eisen voldoen.

buehne_gehaeusedurchfuehrung_2000x1125.jpg

Markering

Meer overzicht in de schakelkast, minder onderhoudstijd: de juiste markering is op een duurzame manier de moeite waard. WAGO biedt verschillende markeringsoplossingen voor uw taken.

buehne_beschriftung_2000x2000.jpg

Kom meer te weten

Thema's en nieuws op het gebied van verbindingstechniek

Dat zou u ook kunnen interesseren

Aansluitend bij onze producten van de verbindingstechniek

TOPJOB®S-rijgklemmen

Of het nu industriële toepassingen of moderne gebouwinstallaties zijn - TOPJOB® S biedt meer dan alleen een veilige elektrische verbinding.

reihenklemmen-topjob-s_2000x1500px.jpg

SMD-printklemmen

De SMD-printklemmen van WAGO zijn de optimale oplossing voor uw LED-toepassingen en industriële toepassingen. Overtuig uzelf van de vele voordelen, zoals compacte afmetingen en eenvoudig gebruik.

smd-leiterplattenklemmen_buehne_2000x1500.jpg