Taal selecteren

Nieuws

24 mei 2023
Inline connectoren

Bijzonder eenvoudig kabelbreuken repareren of kabels verlengen? Dit is mogelijk met de inline connector van de serie 2773. Hiermee kunnen geleiders van 0,75 tot 4 mm² erg compact, snel en zonder gereedschap met elkaar worden verbonden. Gewoon de geleider strippen en zonder gereedschap insteken - de connector is zo snel en veilig aangesloten.

Uw voordelen

  • Eenvoudige en snelle reparatie van beschadigde geleiders
  • Massieve en meeraderige geleiders zonder gereedschap aansluiten
  • Geleiders op een beperkte ruimte met elkaar verbinden dankzij de bijzonder compacte bouwvorm met een lengte van slechts 29 mm

Toepassingsmogelijkheden

Kabels tijdbesparend repareren

In het hectische dagelijkse leven op de bouwplaats wordt een kabel al eens doorboord. Geen probleem voor de inline connector! Hij maakt de reparatie van geleiders bijzonder eenvoudig. Kabel scheiden, connector plaatsen - klaar.

Bedrading met krimpkous

Ook in combinatie met krimpkous kan de inline connector toegepast worden. De krimpkous eenvoudig over de nieuw aangesloten geleider trekken en thermisch krimpen. De kabel is nu veilig aangesloten.

Genoeg ruimte in de aftakdoos

Dankzij de compacte bouwvorm met een lengte van slechts 29 mm kan de inline connector in iedere aftakdoos worden toegepast. Hierdoor is de bedrading ook in kleine ruimten probleemloos mogelijk.

Aders eenvoudig verlengen

Geleider te kort? Hier biedt de inline connector een snelle, eenvoudige oplossing! Met de connector kunnen aders van 0,75 tot 4 mm² snel en zonder gereedschap worden verlengd.

Ook als set verkrijgbaar - direct voor uw gereedschapskoffer

De eerste hulp set voor een snelle reparatie van geleiders

De nieuwe inline connector voor de aansluiting van de serie 2773 van WAGO is de snelle oplossing voor alle problemen. Hiermee kunnen geleiders van 0,75 tot 4 mm² in een kleine ruimte snel en zonder gereedschap met elkaar worden verbonden. In de reparatieset zijn de inline connector voor de aansluiting en de krimpslang een onverslaanbaar duo.

MM-366994_Repair set_Series 2773_03-02_pef1_xx (1)_2000x1125.jpg

Gebruik van verbindingsklemmen in niet toegankelijke locaties

De moderne gebouwtechniek stelt hoge eisen aan elektrische verbindingen - in het bijzonder als het om een comfortabele bediening, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit gaat. Dit stelt de installateur vaak voor uitdagingen als de bedrading in niet toegankelijke locaties, bijvoorbeeld in inbouwdozen, is uitgevoerd. Periodieke controles, onderhoud of reparaties zijn dan niet mogelijk. Om deze reden moest lange tijd alles wat niet toegankelijk is, stevig verbonden en dus niet los te koppelen zijn. Tot dusverre waren in deze ontoegankelijke bereiken alleen soldeer- en krimpverbindingen, resp. speciale moffen toegestaan, waarvan de installatie ingewikkeld, foutgevoelig en tijdrovend was.

Dankzij de norm DIN VDE 0100-520:2013-06 kunnen sinds 2013 aansluitcomponenten die volgens de relevante productnormen zijn getest, ook worden gebruikt op locaties die na installatie niet meer toegankelijk zijn voor mensen. Alle verbindingsklemmen van WAGO zijn overeenkomstig deze productnorm gecertificeerd - ook de inline connectoren van de serie 2773.

Meer informatie over de inline connector met alle technische gegevens en bedieningsinstructies vindt u in de productflyer - de pdf downloaden.

Verdere informatie

De inline connector in de praktijk

Productmanager Sebastian Heemeier laat in de video zien wat de inline connector allemaal kan en hoe deze gebruikt wordt - in de meest uiteenlopende toepassingen.

Productflyer

Meer informatie over de inline connector met alle technische gegevens en bedieningsinstructies vindt u in de productflyer - de pdf downloaden.

Nu een groothandel vinden

U wilt uzelf overtuigen van de voordelen van de verbindingsklem van de serie 221? Altijd bij u in de buurt, altijd competent: met onze zoekfunctie voor het vinden van groothandels vindt u de juiste contactpersoon voor uw WAGO-producten - inclusief vakkundig advies.

kundenservice_grosshaendlersuche_2000x1125.jpg